Søg efter et produkt

Samsung Galaxy A13 64GB/4G - Black

Beskrivelse

SM-A135FZKVEUB

6,6" FHD+ TFT-skærm
Bagkameraer: 50+5+2+2 MP
Frontkamera: 8 MP
Enormt 5000 mAh batteri holder i op til to dage
Fingeraftrykssensor til hurtig og sikker oplåsning
MicroSD-kortslot til opgradering af lagerplads (kort sælges separat)
Understøttelse af 15 W hurtigopladning (hurtigoplader sælges separat)

USB-C adapter sælges separat

DKK 1.599,00

Varen er ikke på lager

Yderligere Information

Som det er kendt fra A-serien, tilbyder Samsung Galaxy A13 stor værdi for pengene og er et perfekt valg til den første smartphone. Telefonen har et stilfuldt design og en skarp skærm. Et stort batteri til op til to dages brug med understøttelse af hurtigopladning. Galaxy A13 inkluderer op til fem kameraer, der fungerer godt under alle forhold. Mulighed for at udvide lagerpladsen med et microSD-kort (sælges separat). Hurtig og sikker skærmoplåsning med en fingeraftrykssensor.

Kameraer

Telefonen inkluderer et fire-kamerasystem med ultraskarpt 50 MP hovedkamera til billeder i høj opløsning. Når du vil have plads til mere på dine billeder, så brug 5 MP ultravidvinkelkameraet, eller måske vil du tæt på dit motiv, hvor 2 MP makrokameraet er praktisk. Hvis du ønsker at fremhæve motivet, klarer dybdekameraet det for dig ved at skabe en smuk bokeh-effekt omkring motivet. Og når du vil tage en selfie, hjælper 8 MP frontkameraet med at tage et skarpt billede, der er værd at dele.

Skærm

En stor 6,6" FHD-skærm inkluderer et skærm til krop-forhold på op til 93 %, hvilket giver fantastiske film- og spiløjeblikke.

Batteri

Et enormt 5000 mAh batteri kan holde op til to dage. Batteriet understøtter også 15 W hurtigopladning (hurtigoplader sælges separat).

Kassens indhold

  • Opladningskabel
  • Værktøj til fjernelse af SIM-kort
  • Hurtigstart-guide