Søg efter et produkt

Samsung Galaxy A05S 128 GB Black

Beskrivelse

SM-A057GZKVEUB

6,7" 90 Hz FHD-skærm
Bagkameraer: 50+2+2 MP
Frontkamera: 13 MP
Slankt og flot design
5000 mAh batteri til op til to dages batteritid
Masser af lagerplads + microSD-kortslot til lageropgradering2

Bestillingsvare

DKK 1.399,00

Varen er ikke på lager

Samsung Galaxy A05s tilbyder de mest essentielle funktioner til en rimelig pris. Udover det stilrene design har den en stor Full HD-skærm og et batteri, der holder i op til to dage. Den har masser af lagerplads, samt en microSD-kortplads til at øge lagerpladsen yderligere1. Tag detaljerede billeder med telefonens 50 MP tredobbelte kamera eller tag en detaljeret selfie med 13 MP frontkameraet.

Stilfuld og smart

På trods af sin overkommelige pris er Galaxy A05s fuld af Samsungs smarte funktioner, der gør din hverdag lettere. Derudover er den slank, stilren og ligger perfekt i hånden.

Samsung Galaxy A05s med 90 Hz FHD-skærm

 

Hurtig skærm

Telefonen indeholder en stor 6,7" FHD-skærm. Skærmens høje opdateringshastighed på 90 Hz gør browsing og scrolling glat. Mængden af blåt lys på skærmen er blevet reduceret, hvilket hjælper med at reducere øjenbelastningen.

Lang batteritid

På trods af sin lille størrelse indeholder Galaxy A05s et stort 5000 mAh batteri. Det har strøm nok til op til to dage, så du ikke konstant skal være i nærheden af opladeren. Telefonen understøtter også 25 W hurtigopladning 2.

Samsung Galaxy A05s kameradetaljer

 

Tag flotte billeder

Det tredobbelte kamera på bagsiden af enheden består af et 50 MP hovedkamera, et 2 MP makrokamera og et 2 MP dybdekamera. Så du får flotte billeder, både til generel, makro- og portrætfotografering. Derudover kan du tage detaljerede selfies med telefonens 13 MP frontkamera.

Funktioner der gør hverdagen nemmere

Med Samsung Health-appen kan du spore dit velvære og dine sportspræstationer. Du får også tips til at forbedre din søvnkvalitet.