Søg efter et produkt

bgbillede.jpg

Handelsbetingelser

Handelsbetingelser

Bank

Teleboxen A/S bruger Sparekassen Thy (SWIFT-code: STHYDK21)
Registreringsnummer: 9090
Kontonummer: 00001993607

IBAN-kontonummer: DK5390900001993607

Information

Teleboxen A/S
Havnen 35
7700 Thisted
Danmark
Telefonnummer: (+45) 96198200
webshop@teleboxen.dk
CVR-nummer: 29617201

Salg generelt

Den angivne pris ved bestillingstidspunktet er den gældende bestillingspris.

Køb hos Teleboxen A/S

Teleboxen A/S er kun ansvarlig, hvis det følger af loven.

Afbestilling

Sker ved at ringe til os i vores åbningstid på telefonen, såfremt du sender en mail, kan vi ikke love det sker i tide.
Teleboxen A/S kan dog ikke sikre dig, at din bestilling kan afbestilles herved. Ring derfor på (+45) 96198200 for evt. spørgsmål herom.

Forsendelse og levering

Teleboxen A/S anvender GLS og PostNord som fragtudbydere. Teleboxen A/S har tegnet en vareforsikring til dækning af varens eventuelle beskadigelse eller bortkomst under transport.
Leveringsmetode, fragtomkostning og estimeret leveringstid fremgår ved bestilling af det enkelte produkt. Hvis du ønsker at modtage et Track and Trace-nummer til at spore din forsendelse, kan du besvare mailen, hvorfra ordrebekræftelsen kommer.
Såfremt du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på (+45) 96198200 eller webshop@teleboxen.dk.
Hvis der vælges anden leveringsform koster det 65,-.Køber du for under 599,- koster fragt til pakkeshop 39,- og andre leveringsformer koster 65,-.

Der leveres kun til adresser indenfor Danmark.

Priser, kontrakter og illustrerende billeder på hjemmesiden
Alle priser er inkl. 25 % moms og i danske kroner, hvor intet andet nævnes.
Bemærk: der tages forbehold for, at billedvisning af varer på hjemmesiden kan afvige fra varens egentlige udseende. Billeder der vises er kun vejledende. Varens egentlige udseende kan derfor godt afvige fra den illustration, der vises på hjemmesiden.

Særlige bestemmelser for erhvervsdrivende

Der gælder de samme salgsbetingelser som for forbrugere, dog med følgende modifikationer:

- Ved køb af varer på webshoppen erklærer den erhvervsdrivende at være momsregistreret. Den erhvervsdrivende er således omfattet af omvendt moms reglen. Se evt. nærmere på SKAT’s hjemmeside
- Der er ingen fortrydelsesret for erhvervsdrivende
- Der gælder 1 års reklamationsret fra oprindelig fakturadato. Ombytning eller reparation medfører ikke, at der løber en ny 1 års reklamationsperiode
- Teleboxen A/S forbeholder sig ejendomsretten til varer købt på kredit, indtil den fulde købesum er lagt
- Alle omkostninger i forbindelse med håndhævelse af ejendomsforbeholdet påhviler køberen.
- Der påløber renter fra forfaldsdatoen med 1% pr. påbegyndt måned
- Ved brug af reklamationsretten skal køber selv stå for forsendelsen af produktet, herunder forsendelsesomkostningerne
- Såfremt der er en mangel ved dit produkt, tilbyder Teleboxen A/S afhjælpning eller omlevering, og du afskæres fra at gøre hævebeføjelsen gældende


Følgende scenarie vil gøre, at ordren (uden undtagelse) bliver betragtet som et erhvervskøb

- Fakturaadressen indeholder firmanavn og/eller CVR-nr. (du må dog gerne få leveret en pakke privat på dit arbejde - benyt da i stedet feltet med alternativ leveringsadresse til dette).

Betaling

Mulige betalingsmåder:

- Dankort (0 % af købsbeløbet) Sikker betaling
- VISA (0 % af købsbeløbet) Sikker betaling
- Mastercard (0 % af købsbeløbet) Sikker betaling
- Mastercard/VISA Debet (0 % af købsbeløbet) Sikker betaling
- JCB Cards (0 % af købsbeløbet)


- Faktura (kun erhverv) 
- Teleboxen A/S tager ikke imod forudbetaling

Betalingsmåden "Faktura" kan kun benyttes af virksomheder og offentlige institutioner, og kun såfremt der i forvejen er indgået en betalingsaftale med Teleboxen A/S. Alle nye erhvervskunder, der vælger "Faktura" bliver individuelt kredittjekket, og kan nægtes kredit af Teleboxen A/S. Erhvervskunden får besked herom straks efter ordremodtagelsen (i butikkens åbningstid).

Vi tager ikke imod kortgebyrer, og beløbet hæves først på dit kort, når varen afsendes.

Den 14 dages fortrydelsesret

Ved køb af varer fra Teleboxen.dk har du i henhold til Forbrugeraftaleloven i visse tilfælde ret til at træde tilbage fra denne aftale uden begrundelse inden for 14 dage. Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, hvor du eller en af dig angiven tredjemand, dog ikke transportøren, får varerne i fysisk besiddelse. Ved enkeltvis levering af flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre (dvs. separate leveringer), udløber fortrydelsesfristen 14 dage efter den dag, hvor du eller en af dig angivet tredjemand, dog ikke transportøren, får den sidste vare i fysisk besiddelse. Ved køb af plomberede Mobiltelefoner/Tablets/Pc’er samt tilbehør, gælder fortrydelsesretten kun så længe forseglingen ikke er brudt. For at udøve fortrydelsesretten skal du give besked om din beslutning om at fortryde denne aftale i en utvetydig erklæring (f.eks. ved postbesørget brev eller e-mail) til vores kundeservice 96 19 82 00 eller Info@teleboxen.dk med angivelse af dit navn, kundenummer, ordrenummer og varenummer, som du ønsker at returnere.

 Udgifterne for forsendelse ved fortrydelse betales af forbrugeren.

Udnyttelse af fortrydelsesretten

Ønsker du at gøre brug af din 14-dages fortrydelsesret, skal du give os meddelelse herom senest 14 dage efter den dag, hvor du har modtaget varen. Meddelelsen skal gives i form af en utvetydig erklæring på e-mail til webshop@teleboxen.dk. Du skal udfylde denne formular og vedhæfte det i mailen. Det er altså ikke nok, at du giver meddelelse om udnyttelse af fortrydelsesretten over telefonen.
Ønsker du at benytte din fortrydelsesret og indlevere i vores fysiske butik, kan du også gøre dette.

Returnering af vare købt hos Teleboxen A/S
Returadressen er følgende:
Teleboxen A/S
Havnen 35
7700 Thisted
Danmark

Pakken skal mærkes "Fortrydelsesret" og vedlægges en kopi af købsfakturaen som dokumentation for, at varen er købt hos Teleboxen A/S. Beløbet returneres via samme betalingsform, som du har benyttet til den oprindelige transaktion, medmindre du har accepteret noget andet.
Teleboxen A/S anbefaler, at varen returneres via PostNord eller GLS. Vi anbefaler, at varen sendes som pakkepost med omdeling og T&T nummer. På den måde er der mulighed for at spore pakken i PostNord’s eller GLS’s system, og det fjerner derved enhver tvivl om, hvorvidt pakken er leveret til Teleboxen A/S. Du vil også have mulighed for at efterlyse pakken, såfremt levering ikke har fundet sted.
Bemærk, at varer der returneres på efterkrav eller sendes uden porto, nægtes modtaget af Teleboxen A/S. Pakker, der sendes uden omdeling, hentes ikke.
Bemærk, at Teleboxen A/S ikke tilbagebetaler ekstra omkostninger forbundet med levering, hvis du udtrykkeligt har valgt en anden leveringsform end den mindst bekostelige standardlevering, som Teleboxen A/S har anvist.
Du kan også indlevere din vare i vores fysiske butik.

Vilkår for tilbagelevering af varen

Udgifterne til tilbagelevering af varen i tilfælde af fortrydelse påhviler dig som forbruger. Eventuelle omkostninger Teleboxen A/S måtte pådrage sig ved din nægtelse af varens levering vil blive modregnet i det beløb Teleboxen A/S krediterer i forbindelse med varens tilbagelevering til Teleboxen A/S.


Fortrydelsesrettens bortfald

For at kunne benytte fortrydelsesretten skal varen være afsendt til Teleboxen A/S's adresse på Havnen 35, 7700 Thisted senest 14 dage efter, at vi har modtaget utvetydig erklæring om, at du ønsker at benytte dig af fortrydelsesretten.

Forringelse af varens værdi

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Eller med andre ord, du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede varen i en butik.
Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi varen som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købesummen retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.
Såfremt varen har været taget i brug, forbeholder Teleboxen A/S sig ret til at nedsætte tilbagebetalingsbeløbet med et beløb, der svarer til forringelsen af varens værdi.
Manglende original emballage medfører oftest en forringelse af salgsværdien, hvorfor der ud fra en vurdering foretaget af Teleboxen A/S kan blive krediteret et mindre beløb svarende til forringelsen.

Vi refunderer alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (det gælder dog ikke ekstra leveringsomkostninger i de tilfælde, hvor du har valgt en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), senest 14 dage fra den dag, hvor vi har modtaget din besked om, at du vil fortryde aftalen.
Vi tilbagefører pengene med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, medmindre vi har aftalt andet.

Vi kan tilbageholde betalingen indtil vi har modtaget varen, med mindre du sender os dokumentation for at have returneret den. 

 

Returnering som følge af forkerte faktura- og/eller forsendelses oplysninger

Hvis faktura- og/eller forsendelsesoplysningerne er forkerte og leveringen derfor bliver sendt tilbage til os, forbeholder vi os ret til at opkræve kunden de reelle omkostninger vi har haft i forbindelse med returforsendelsen.

Reklamationsret

Som forbruger har man 2 års reklamationsret, hvilket betyder, at du enten kan få varen repareret, varen ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Dette betinger selvfølgelig at reklamationen er berettiget.
Hvis reklamationen er berettiget betyder det, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller et afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget fejlen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at fejlen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Skade på produktet som skyldes betjeningsfejl, håndteringsfejl, modifikationer eller groft misbrug fra brugerens side, er ikke dækket af reklamationsretten. Reklamationsretten dækker ikke fejl på produktet som skyldes installeret tredjepartssoftware. Test derfor altid om fejlen kan skyldes programmer, apps, eller andet, som ikke oprindeligt var installeret på produktet. Teleboxen A/S tester al hardware ved at genskabe den oprindelige konfiguration på dem. Hvis de derefter testes fejlfri, vil Teleboxen A/S beregne tiden til fejlsøgning med kr. 250,- pr. halve time inkl. moms dog max kr. 500,- inkl. moms.
Der henvises i øvrigt til Købelovens § 78 for fremgangsmåde vedrørende reklamationer.


Anvendelse af reklamationsretten

Reklamation angående fejl og mangler skal meddeles Teleboxen A/S inden rimelig tid efter varens modtagelse.
Når du opretter en reklamationssag skal du afgive erklæring omkring produktets fejl eller mangel i forbindelse med reklamationen. Såfremt du undlader dette, kan det betyde en forlængelse af afhjælpningsprocessen grundet fejlsøgning. Udfyld denne formular og mail til webshop@teleboxen.dk før afsendelse af det defekte produkt. Når vi har modtaget mailen med det udfyldte skema, mailer vi en returfragtlabel (kun til privatkunder).
Såfremt du er offentlig- eller erhvervskunde, afholdes alle omkostninger (f.eks. porto) i forbindelse med defekte varer af køber selv.
Du er naturligvis også velkommen til at indlevere produktet i vores butik i Thisted indenfor vores åbningstid – se åbningstiderne på www.teleboxen.dk.
Teleboxen A/S opfordrer kunden til at tage kopi / backup af samtlige data. Teleboxen A/S kan ikke gøres ansvarlig for tabte data og andre indirekte følgeskader, som varer solgt af Teleboxen A/S måtte have skabt, med mindre det følger direkte af dansk lovgivning.
Varer der ikke indgår under reklamationsretten og/eller modtages uden forsvarlig emballage, vil blive omemballeret og varer der returneres på efterkrav eller som sendes uden porto nægtes modtaget af Teleboxen A/S.

Forsvarlig returnering

Alle produkter der returneres til Teleboxen A/S skal være forsvarligt indpakket.
Det er kun det defekte produkt, der skal indsendes. Teleboxen A/S anbefaler, at varen returneres via GLS og PostNord, og at varen sendes som pakkepost. På den måde er der mulighed for at spore pakken i GLS/PostNords system, og det fjerner dermed enhver tvivl om, hvorvidt varen er blevet udleveret til Teleboxen A/S. Yderligere har kunden mulighed for at kunne efterlyse pakken såfremt udlevering ikke har fundet sted.


Tilbagesendte varer som ikke indeholder fejl

Ved kundens returnering af defekte eller forkerte varer til Teleboxen A/S, hvor fejl eller defekt defineret og angivet af kunden ikke konstateres, vil varen blive tilbagesendt til kunden inklusiv et testgebyr. Teleboxen A/S forbeholder sig retten til at opkræve dette gebyr og forsendelsesomkostninger pr. efterkrav, såfremt der ikke foreligger en kreditaftale.
Testgebyret er kr. 250,00 pr. halve time inkl. moms dog max kr. 500,- inkl. moms. Testgebyret beregnes på baggrund af tid forbrugt i forbindelse med test og fejlsøgning.
Medsendes der tilbehør, skal antal og produktbeskrivelse medfølge. Varer skal returneres med en fakturakopi, hvor købstidspunktet for det reklamerede produkt fremgår, da varen ellers vil blive henlagt, indtil der foreligger fakturakopi og evt. fejlmeddelelse på produktet.

Opsigelse af telefoni

Erhvervskunder som har en telefoniløsning fra Teleboxen, har som udgangspunkt ingen bindinger med mindre andet er aftalt og underskrevet af kunden.
Erhvervskunden kan opsige aftalen med et varsel på 3 måneder (opsigelsesperioden). Erhvervskunden kan endvidere – mod betaling af et beløb, der dækker abonnementsafgift i bindingsperioden og opsigelsesperioden – opsige aftalen med omgående virkning.

Persondatapolitik

Vi registrerer og videregiver de personoplysninger, som er nødvendige for at kunne levere varen til dig.

Personoplysningerne registreres hos Teleboxen A/S og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.
Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål.

Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.
Den dataansvarlige på teleboxen.dk er Teleboxen A/S.
Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi behandler Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi behandler om dig.
Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Du kan skrive til os på: webshop@teleboxen.dk.

Klageadgang

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til webshop@teleboxen.dk. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til 
Nævnenes Hus
Toldboden 2
8800 Viborg

For at kunne klage, skal varen eller ydelsen, som du vil klage over, have kostet mindst 1.110 kr. og højst 100.000 kr. Det koster et gebyr at få klagen behandlet.

Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens klageportal her - http://ec.europa.eu/odr

Handelsbetingelserne er opdateret 23-08-2022