Søg efter et produkt

Samsung Galaxy A04s 32GB/3GB - Black

Beskrivelse

SM-A047FZKUEUB

Udnyt det lynhurtige 5G netværk med Samsung Galaxy A04s 5G. Telefonen kommer med en flot 6,5-tommers HD+ skærm med 90 Hz-opdateringsfrekvens for en ekstremt jævn brugsoplevelse.
Tag strålende billeder med det tedobbelte kamera og lyt til musik med integreret 3,5 mm-jack til høretelefoner.
Batteriet på 5000 mAh holder hele dagen, og det kan enkelt lades op med 15 W hurtig lader.

USB-C adapter sælges separat

DKK 1.499,00

Leveringstid: Anslået 1-2 hverdages levering

Yderligere Information

Samsung GalaxyA04s 4G smartphonen har lynhurtig 4G-dataforbindelse. Telefonen har en smuk 6,5’’ HD+-touchskærm med en hurtig 90 Hz opdateringshastighed, så du får en jævn oplevelse. Tag smukke billeder med det tredobbelte bagkamerasystem eller lyt til musik med den integrerede 3,5 mm høretelefon. 5.000 mAh batteriet får dig gennem hele dagen og oplades hurtigt med 15W hurtig opladningsunderstøttelse.

Infinity-V-touchskærm
Den store 6,5’’ LCD-skærm har en HD+-opløsning på 1600x720, som producerer smukke farver til fremragende film eller videoer. 90 Hz opdateringshastigheden leverer hurtigt reagerende scrolling gennem sociale medier eller spil.

Kameraer
Tag nemt billeder med det tredobbelte kamerasystem med et stort udvalg af linser. Hovedkameraet på 50 MP med f/1,8 blændeåbning giver bedre ydelse i dårligt lys, så du kan tage billeder når som helst. Tag supernærbilleder med 2 MP makrokameraet. Med 2 MP dybdekameraet står du ud fra mængden. Tag en selfie med 5 MP frontkameraet. Optag video i 1080p højopløsning og del dem med dine venner.

Ydeevne og lagring
Telefonen drives af en hurtig 2 GHz Snapdragon 695 4G octa-core Exynos 850-processor og 3 GB RAM, som giver nok kraft til dine daglige opgaver og multitasking. Med den lynhurtige 4G-dataforbindelse kan du nemt downloade film eller filer på ingen tid. Lagr alle dine billeder og data i det interne 32 GB lager, som kan udvides op til 1 TB med Micro SD-kortslottet.

Batteri og opladning
Det store 5.000 mAh batteri giver dig ydeevne til hele dagen. Den hurtige 15W ledningsopladningsunderstøttelse gennem USB-C-porten sørger for, at du ikke skal vente længe på, at telefonen er opladet.