Søg efter et produkt

Samsung Galaxy A34 5G 128GB Black

Beskrivelse

SM-A346BZKAEUB

6.6" 120 Hz FHD+ Super AMOLED-skærm
Bagkameraer: 48+8+5 MP OIS
Frontkamera: 13 MP
5000 mAh batteri, der giver op til to dages batteritid
Understøtter 25 W hurtigopladning (oplader sælges separat)
Fingeraftrykssensor til hurtig og sikker skærmoplåsning
5G-ready

USB-C adapter sælges separat

DKK 2.999,00

Varen er ikke på lager

Yderligere Information

Samsung Galaxy A34 5G er en smukt designet smartphone, der byder på underholdning, fantastiske kameraer og et langtidsholdbart batteri. En stor 120 Hz skærm kombineret med en effektiv processor muliggør glat surfing på nettet og fornøjelige spiløjeblikke. Enheden er beskyttet mod vand og støv i henhold til IP67-vurderingen, så små vandstænk ikke holder dig tilbage. Galaxy A34 5G tilbyder tidløs elegance og fås i fire fantastiske farver: Awesome Lime, Awesome Silver, Awesome Violet og Awesome Graphite.

Topmoderne skærm

Galaxy A34 5G inkluderer en stor 6,6" FHD+ Super AMOLED-skærm. Skærmens opdateringshastighed når op på superhurtige 120 Hz, så brugen af telefonen er altid så smidig som muligt.

Kameraer

Det tredobbelte kamera på bagsiden af enheden består af et 48 MP hovedkamera med optisk billedstabilisering, et 8 MP ultravidvinkelkamera og et 5 MP makrokamera. Opløsningen på frontkameraet er 13 MP. Du kan fotografere og dele dit livs herlige øjeblikke med skarpe detaljer, både tæt på og langt væk, og med smukke vidvinkelbilleder.

Lang batteritid

Galaxy A34 5G indeholder et enormt 5000 mAh batteri, så du kan nyde op til to dages batteritid. Telefonen understøtter desuden 25 W hurtigopladning, så det tager ikke lang tid at oplade enheden.

Masser af opbevaringsplads

Du kan vælge Galaxy A34 5G i enten en 128 GB eller 256 GB version, så der er masser af plads til billeder, videoer og apps. Lagerpladsen kan udvides med op til 1 TB med et microSD-kort, der sælges separat.

Holdbar konstruktion

Telefonen er beskyttet mod vand og støv i henhold til IP67-vurderingen. Så telefonen er hverken påvirket af vandstænk eller endda kortvarig nedsænkning i vand. Vi anbefaler dog, at du ikke udsætter telefonen for vand unødigt. Derudover er enhedens skærm beskyttet af stærkt Gorilla Glass 5, som giver yderligere beskyttelse mod ridser.

Pakkens indhold

  • Samsung Galaxy A34 5G
  • Ladekabel (USB-C)
  • SIM-værktøj
  • Hurtigstart-guide