Søg efter et produkt

Samsung Galaxy Xcover 5 64GB - Black

Beskrivelse

SM-G525F/DS

5.3" HD+ TFT-skærm
Bagkamera: 16 MP
Frontkamera: 5 MP
IP68-klassificering – vand- og støvafvisende
Er blevet testet mod stød, rystelser og ekstremt vejr
Glove Touch – skærmen kan bruges, når du har handsker på
Udskifteligt batteri på 3000 mAh

Inklusiv strømforsyning

DKK 2.499,00

Leveringstid: Anslået 1-2 hverdages levering

Samsung Galaxy XCover 5 er designet til at kunne følge med aktive brugeres tempo. Denne telefon behøver man ikke være alt for forsigtig med, da den er blevet testet til at modstå stød og varierende vejrforhold. Gode front- og bagkameraer sikrer glimrende billeder og videoer. Funktioner som Glove Touch, Dual Led Torch Light og et udskifteligt batteri gør XCover 5 fremragende til vandreture eller til fysisk arbejde.

Testet slidstyrke
Xcover 5 har bestået holdbarhedstests ifølge MIL-STD 810H-standarden, som bruges af det amerikanske militær, mod rystelser, stød samt høje og lave temperaturer. Takket være IP68-klassificeringen kan XCover 5 modstå nedsænkning i vand i en dybte af 1,5 meter i op til 30 minutter. Den kan også bruges uden bekymringer i støvede omgivelser.

Funktioner, der gør telefonen mere praktisk
Takket være Glove Touch-funktionen kan du også bruge telefonen, når du har tynde handsker på. Dual Led Torch Light lyser op for dig i mørket, og muligheden for at skifte batteriet lader dig bruge telefonen længere, når det ikke er muligt at oplade telefonen.

Kameraer i høj kvalitet
Telefonen har et selfie-kamera på 5 MP og et bagkamera på 16 MP. Du kan tage billeder i høj kvalitet uanset vejrforhold.

XCover-tast
XCover-tasten på venstre side af enheden lader dig hurtigt starte de apps, du bruger mest, med et tryk på en knap. Du kan programmere en app til at åbne, når du trykker på knappen, og en anden, når du trykker og holder.

Kant til kant-skærm
Den store skærm gør telefonen endnu lettere at bruge. Skærmen på 5,3 tommer går nu fra kant til kant.