Søg efter et produkt

Samsung Galaxy Xcover 7 128GB/6GB Enterprise Edition - Black

Beskrivelse

3220786

Samsung Galaxy XCover 7 Smartphonen har et slidstærkt design
En 6,6 FHD+ TFT-skærm,
Et godt 50MP-kamera med fantastisk ydeevne i svagt lys
Octa-core-processor med 5G-modem
4.050mAh-batteri med 15W opladningssupport.

USB-C adapter sælges separat

DKK 3.499,00

Varen er ikke på lager

Samsung Galaxy XCover7 er det rette valg for dig, når du vil have en pålidelig, brugervenlig og holdbar smartphone. XCover7 er designet til at imødekomme både private brugeres og virksomheders behov, når der kræves ekstrem holdbarhed og pålidelighed fra telefonen. Takket være IP68-vurderingen og MIL-STD 810H-tests kan du stole på enhedens vand-, støv- og stødbestandighed. Der er taget højde for forskellige driftsforhold i telefonens design, hvorfor enheden har et design, der giver et fremragende greb, og telefonens skærm kan også bruges med våde hænder eller med tynde handsker.

Holdbar konstruktion

Telefonen har bestået MIL STD-810H-tests udviklet af US Department of Defense, som evaluerer enhedens holdbarhed. XCover7 kan altså tåle et fald på op til 1,5 meter, så du eller dine medarbejdere ikke skal sætte farten ned midt på dagen. Enheden er også beskyttet mod vand og støv iht. IP68-vurderingen, så støvede rum, og uventede vandstænk er ikke et problem for telefonen.

Hurtig i enhver situation

Telefonen understøtter 5G og Wi-Fi 5-netværk, så webbrowsing er hurtig i enhver situation.

Fantastisk skærm

XCover7 har en 6,6” FHD+ skærm designet til at fungere selv med våde hænder og tynde handsker. Skærmen er beskyttet af ultra-holdbart Corning Gorilla Glass Victus+.

Udskifteligt batteri

Enheden indeholder et 4050 mAh batteri, som giver strøm nok til lang tid. Telefonens batteri kan udskiftes, hvis det er nødvendigt, hvilket øger telefonens levetid markant.

Dine data forbliver sikre

Samsung Knox Vault er klar til at beskytte både dine arbejds- og personlige filer. Enheden og softwaren er beskyttet lige fra starten, når enheden tages i brug.