Søg efter et produkt

Oneplus Nord 3 5G 8/128 GB Misty Green

Beskrivelse

ONEN35G128GN

6,74" 120 Hz Super Fluid AMOLED-skærm
Bagkameraer: 50+8+2 MP, OIS
Frontkamera: 16 MP
Op til 8 GB RAM og 128 GB lagerplads
Kæmpe 5000 mAh batteri + 80 W SUPERVOOC hurtigopladning
Ydeevne på flagskibsniveau med MediaTek Dimensity 9000-processor
Stereohøjttalere med Dolby Atmos-understøttelse
Praktisk fysisk skydeknap til styring af lydstyrke og meddelelser


DKK 3.699,00

Varen er ikke på lager

OnePlus Nord 3 er ankommet, og som vi er begyndt at forvente af Nord-serien, byder den stadig på masser af værdi for pengene. Den elegant designede telefon byder på stort set alt, hvad du kan ønske dig af en smartphone. Den har masser af RAM til smidig app-multitasking. Du kan tage fantastiske billeder og videoer med telefonens 50 MP tredobbelte kamera, og den fremragende batteritid sikrer, at batteriet ikke løber tør midt i en vigtig situation. OnePlus Nord 3 er også designet til film- og spilelskere, da dens store AMOLED-skærm er klar til at indstille billedkvaliteten til sit højeste for dig.

Masser af hukommelse

Afhængigt af dine behov kan du vælge OnePlus Nord 3 med enten 128 GB lagerplads og 8 GB RAM eller 256 GB lagerplads og hele 16 GB RAM. Begge versioner har nok RAM til dine behov for smidig app-multitasking. Flere indstillingsmuligheder tilbydes af RAM-Vita-funktionen, som er en RAM-hukommelsesstyringsfunktion.

Kameraer i topklasse

Det bagerste kamerasystem på OnePlus Nord 3 består af et 50 MP hovedkamera med optisk billedstabilisering, et 8 MP vidvinkelkamera og et 2 MP dybdekamera. De kraftfulde kameraer er i stand til at opnå utrolige resultater selv i svagt lys. Du kan optage video i topkvalitets 4K 60 fps opløsning. Vælg portrættilstand for at tage portrætbilleder med en smuk baggrundssløring, der hjælper med at fremhæve motivet.

Kraftfuldt batteri og meget hurtig hurtigopladning

Du kan glemme bekymringerne om batterikapaciteten, for Nord 3 indeholder et kæmpe 5000 mAh batteri, som har strøm nok til lang tid. Batteriet understøtter også utroligt hurtig 80 W SUPERVOOC hurtigopladning, som giver dig mulighed for at oplade til hele dagens strømbehov på kun 15 minutter.

Imponerende skærm

Videoer, spil og billeder ser godt ud på telefonens store 6,74" Super Fluid AMOLED-skærm. Den dynamiske opdateringshastighed på skærmen når op på en spidsværdi på 120 Hz, hvilket gør brugen af telefonen behageligt glat. For at fuldende det hele har alle stereohøjttalerne Dolby Atmos surround sound-understøttelse for at levere en utrolig lydoplevelse.

Ydeevne

Den højeffektive MediaTek Dimensity 9000 bringer kraft på flagskibsniveau til din brug. Gør dig klar til at nyde forsinkelsesfri opstart af apps og førsteklasses mobilspiloplevelse.