Søg efter et produkt

OnePlus 11 5G 256GB/16GB - Eternal Green

Beskrivelse

5011102202

6,7" 120 Hz AMOLED+ skærm
Bagkameraer: 50+48+32, OIS, Hasselblad
Frontkamera: 16 MP
Ultra-kraftfuld Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2 processor
Stort 5000 mAh batteri og ultrahurtig opladning


DKK 6.999,00

Varen er ikke på lager

OnePlus 11 tager ydeevnen for smartphones et skridt videre, samtidig med at den bevarer et meget konkurrencedygtigt prisniveau. Telefonen indeholder en endnu mere kraftfuld Snapdragon-processor, takket være hvilken der er kraft nok til spil, arbejde og smidig app-multitasking. I sin kameraudvikling læner OnePlus sig igen op ad kameraverdenens mest ikoniske firma, det svenske firma Hasselblad. Den vidunderligt flydende og energieffektive 120 Hz AMOLED-skærm tilbyder en iøjnefaldende seeroplevelse, og den lange batteritid gør det muligt for underholdningen at fortsætte i usædvanligt lang tid.

En yderst effektiv processor

Telefonen har en kraftig Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2-processor og masser af RAM. Den 5G-klar telefon muliggør en superhurtig forbindelse, som muliggør forsinkelsesfri onlinespil og hurtig download af store filer. Effektiv køling hjælper med at holde OnePlus 11 kølig, og vibrationsmotoren gør gaming mere effektfuldt.

Den perfekte skærm til spil

Enheden har en stor 6,7" LTPO3 AMOLED-skærm med en adaptiv 120 Hz opdateringshastighed. Takket være LTPO-teknologien kan du nyde 120 Hz-skærmens flydende billede, uden en stor stigning i batteriforbruget. Skærmens fremragende opløsning, levende farver og dybe sorte farver får film- og spiløjeblikke til at føles endnu mere medrivende. Holdbart Corning Gorilla Glass Victus beskytter skærmen mod ridser og giver den en bedre chance for at overleve utilsigtede fald.

Hasselblad kamerasystem

Farverne på OnePlus 11's tredobbelte kameraer er blevet optimeret af fagfolk fra Hasselblad, så du kan tage fantastiske billeder og videoer. Det bagerste kamerasystem består af et 50 MP (f/1,8) hovedkamera med optisk billedstabilisering, et 32 MP (f/2,0) zoomkamera og et 48 MP (f/2,2) vidvinkelkamera. Der kan også tages billeder i RAW-format, som muliggør efterbehandling af billederne på professionelt niveau. Den optiske billedstabilisator hjælper med at eliminere billedsløring forårsaget af kamerarystelser. Videooptagelse er muligt med en utrolig 8K 24p opløsning.

Stort batteri og ultrahurtig hurtigopladning

Telefonen har et massivt 5000 mAh batteri, som giver strøm nok til lang tids brug. OnePlus 11 understøtter ultrahurtig hurtigopladning, der får den ladet op på ingen tid.