Søg efter et produkt

Jabra Evolve2 65 MS Mono Stand Black

Beskrivelse

2842253

Type: Mono med opladningsstander
Taletid: Op til 35 timer (busylight fra)/Op til 24 timer (busylight til)
Opladningstid: Op til 90 min. (40 % efter 30 minutter, 80 % efter 60 minutter)
Tilslutninger: USB-A/USB-C Bluetooth-adapterindgang, Bluetooth
Trådløs rækkevidde: 30 m


DKK 2.690,00

Varen er ikke på lager

Opkald med høj lydkvalitet er altafgørende, hvis man vil opnå de ønskede resultater.

Derfor har Jabra nu gjort den eminente opkaldskvalitet, der kendetegner Jabras verdensførende Evolve-serie, endnu bedre i form af tre kraftige og meget hensigtsmæssigt placerede indbyggede mikrofoner samt Jabras avancerede digitale chipset og den sidste nye signalbehandlingsteknologi. Resultatet er imponerende opkaldskvalitet ved hvert eneste opkald.

Med Evolve gav Jabra dig mulighed for at lytte til musik i høj kvalitet under arbejdet, men med Evolve2 har Jabra løftet lydkvaliteten op på et hidtil uhørt niveau. Jabra har nemlig udstyret dette headset med kraftige, lækagetolerante 40 mm-højttalere og Jabras mest avancerede digitale chipset nogensinde. Baggrundsstøj kan være meget forstyrrende, når man arbejder, uanset om man er på kontoret eller på farten. Når du tager Evolve2 65 på, forsvinder støjen omkring dig med det samme, for de støjisolerende, ovale skumørepuder og ørekoppernes banebrydende vinklede konstruktion blokerer på effektiv vis lyden fra omgivelserne, så der opnås passiv støjreduktion som aldrig før.

Jabra har videreudviklet Evolve-seriens busylight, så det nu kan ses fra alle retninger. Det røde lys tændes automatisk, når du er optaget på grund af et opkald eller et telefonmøde, og du kan også selv tænde det blot ved at trykke på en knap.