Søg efter et produkt

Jabra Engage 75 Mono - Sort

Beskrivelse

2652610

Type: Mono DECT telefonheadset
Taletid: Op til 13 timer
Opladningstid: 30 min. for 40% opladning og 90 min. for 100% opladning
Tilslutninger: Bordtelefon, USB-telefon, Softphone, 2x mobil (Bluetooth®), 2 stk. Micro USB, RJ-9 til håndsæt, RJ-9 til bordtelefonlyd, RJ-45 til AUX
Trådløs rækkevidde: 150 m
Dimensioner (B x D x H) headset/base: 14,7 cm x 3,2 cm x 16,8 cm / 9,3 cm x 9 cm x 19,6 cm
Vægt: 56 g


DKK 3.530,00

Varen er ikke på lager

Jabra Engage 75 Mono er et effektivt trådløst DECT-headset, udviklet til at levere problemfri opkaldskvalitet. Takket være avanceret støjreducerende mikrofon og forbedrede højttalere får du krystalklare opkald selv i støjfyldte kontorer. Og med en rækkevidde på 150 m, op til 13 timers batterilevetid og integreret busylight (som er et "forstyr ikke"-signal), kan du opretholde en høj produktivitet uden generende forstyrrelser som dårlig forbindelse, manglende strøm eller afbrydelser fra kollegaerne.  

Engage 75 opfylder Open Office-krav til Skype for Business og kan nemt tilsluttes med op til 5 enheder samtidigt, så du kan blive mere tilgængelig for opkald. Jabra Engage serien gør det muligt for tre gange så mange mennesker at arbejde trådløst i samme kontorområde, uden at miste signal eller opleve forstyrrelser. Besvar og afslut opkald uden problemer, sæt på lydløs og reguler lydstyrken med de intuitive betjeningsenheder på headsettet. Den intuitive base med brugervenlig, berøringsfølsom skærm, viser tilsluttede enheder, batterilevetid og opkaldskontroller.