Søg efter et produkt

Apple Clear Case iPhone 15 Pro

Beskrivelse

MT223ZM/A

iPhone 15 Pro
Originalt Apple-produkt
MagSafe
Forbedret greb om telefonen
Farve: Gennemsigtigt
Bagcover
Klart polykarbonat


DKK 479,00

Leveringstid: Anslået 1-2 hverdages levering

Tyndt og let etui fra Apple, der viser den flotte farve på din iPhone 15 Pro frem. Den giver dig et godt greb og ekstra beskyttelse.

Etuiet er fremstillet af en blanding af optisk klart polykarbonat og fleksible materialer. Derfor passer det perfekt hen over knapperne, så du nemt kan bruge din iPhone. Overfladen har fået en ridsefast belægning både indvendigt og udvendigt. Og alle materialer og belægninger er optimeret, så etuiet ikke gulner med tiden.

De indbyggede magneter i etuiet passer perfekt sammen med iPhone 15 Pro, så det er let at klikke på og af hver gang. Magneterne passer perfekt sammen og gør det hurtigere og nemmere end nogensinde at oplade trådløst. Og når det er tid til opladning, kan du bare lade etuiet sidde på og sætte en MagSafe-oplader på. Du kan også lægge din iPhone på en Qi-certificeret oplader.

Etuiet er blevet testet i tusindvis af timer under design- og fremstillingsprocessen ligesom alle andre etuier fra Apple. Så det er både flot og skabt til at beskytte din iPhone mod ridser og slag, hvis du taber den.