Søg efter et produkt

Apple iPhone 13/14 Clear Case w/MagSafe

Beskrivelse

MPU13ZM/A

Tyndt og let etui fra Apple, der viser den flotte farve på din iPhone 14 frem. Det giver dig et godt greb og ekstra beskyttelse.

· Beskytter din iPhone 14 mod ridser og slag
· Let at klikke på
· Etuiet er fremstillet af optisk klart polykarbonat og fleksible materialer
· Overfladen har ridsefast belægning både indvendigt og udvendigt
· MagSafe kompatibel


DKK 479,00

Leveringstid: Anslået 1-2 hverdages levering

Tyndt og let etui fra Apple, der viser den flotte farve på din iPhone 14 frem. Den giver dig et godt greb og ekstra beskyttelse.

Etuiet er fremstillet af en blanding af optisk klart polykarbonat og fleksible materialer. Derfor passer det perfekt hen over knapperne, så du nemt kan bruge din iPhone. Overfladen har fået en ridsefast belægning både indvendigt og udvendigt. Og alle materialer og belægninger er optimeret, så etuiet ikke gulner med tiden.

De indbyggede magneter i etuiet passer perfekt sammen med iPhone 14, så det er let at klikke på og af hver gang. Magneterne passer perfekt sammen og gør det hurtigere og nemmere end nogensinde at oplade trådløst. Og når det er tid til opladning, kan du bare lade etuiet sidde på og sætte en MagSafe-oplader på. Du kan også lægge din iPhone på en Qi-certificeret oplader.

Etuiet er blevet testet i tusindvis af timer under design- og fremstillingsprocessen ligesom alle andre etuier fra Apple. Så det er både flot og skabt til at beskytte din iPhone mod ridser og slag, hvis du taber den.