Søg efter et produkt

Apple AirTag (1 pack)

Beskrivelse

MX532DN/A

- Find dine enheder i Find appen
- Opret forbindelse til iPhone eller iPad
- Ultra Wideband-teknologi - Præcis søgning
- Find dit mistede emne med Find-netværket
- Anonym og krypteret- Sikker - placeringsoplysninger og historik gemmes ikke i AirTag
- Udskifteligt batteri med strøm i over 1 år
- IP67-klassificeret vand- og støvbestandighed


DKK 299,00

Leveringstid: Anslået 1-2 hverdages levering

AirTag. Hold styr på dine nøgler, din pung, din kuffert, din rygsæk og alt muligt andet i Find-appen. Afspil en lyd via den indbyggede højttaler, eller sig “Hej Siri, find min træningstaske”. Med udvalgte iPhone-modeller kan Præcis søgning føre dig direkte til din AirTag, hvis den er i nærheden.Hvis den er længere væk, kan flere hundrede millioner Apple-enheder i Find-netværket hjælpe dig med at finde den igen. Alt sammen anonymt og krypteret for at beskytte personlige oplysninger.

Med AirTag kan du supernemt holde styr på dine ting og sager. Sæt en på dine nøgler, og smid en i din rygsæk. Og vupti, nu kan du se dem på radaren i Find-appen, hvor du også kan spore dine Apple-enheder og holde styr på venner og familie.

Med en AirTag i din pung er der ingen grund til panik, hvis du glemmer, hvor du har lagt den. Bare åbn fanen Genstande i Find-appen, og afspil en lyd via den ind­byg­gede højttaler, eller sig "Hej Siri, find min pung." Hvis den har gemt sig et sted i nærheden – f.eks. under sofaen eller i værelset ved siden af – skal du bare følge lyden for at finde den igen.