Søg efter et produkt

Samsung Galaxy S24+ 512GB/12GB Ram Marble Gray

Beskrivelse

SM-S926BZAGEUB

6,7" 120 Hz FHD+ Dynamisk AMOLED-skærm
Bagkameraer: 50+10+12 MP, OIS
Frontkamera: 12 MP
Galaxy AI gør en smartphone endnu smartere
Nightography - tag fantastiske billeder også med dårlig belysning
Lang batteritid - 4900 mAh batteri med optimeret strømforbrug
Exynos 2400-processor giver fremragende ydeevne

USB-C adapter sælges separat

DKK 9.999,00

Varen er ikke på lager
Galaxy AI

Samsung Galaxy S24+ er her endelig. I telefonen finder du Galaxy AI, som er det næste store spring i forhold til at gøre din og andres hverdag mere smidig. Galaxy AI gør din hverdag lettere ved at gøre shopping, fotografering og kommunikation let som en leg. Tag fantastiske billeder med 50 megapixel kamerasystemet i Galaxy S24+, som er i stand til at give fantastiske resultater selv i svagt lys med Nightography-funktionen. Et effektivt batteri og optimeret strømforbrug garanterer en lang batteritid. Gør dig klar til fordybende underholdning takket være den fantastiske AMOLED-skærm og Dolby Atmos surround sound-teknologi.

Samsung Galaxy AI

Galaxy AI – fremtiden er her

Galaxy AI revolutionerer mulighederne for at bruge en smartphone og er med til at gøre din hverdag mere smidig. Det giver f.eks. mulighed for at søge efter mere information om et produkt, du så på et billede eller i en video. Du kan oversætte tale eller tekst i realtid. Lad Galaxy AI optimerer dine fotoindstillinger og fjern distraherende elementer. Galaxy AI kan også hjælpe dig med at producere og redigere tekst. Du kan for eksempel bede den om at opsummere artiklen eller bede den om at producere overskrifter og afsnitsopdelinger til den skrevne tekst.

Professionelle kameraer

Galaxy S24+ inkluderer nu endnu mere kraftfulde kameraer. 50 megapixel vidvinkelkameraet producerer utroligt skarpe detaljer. 12 megapixel ultravidvinklen giver dig mulighed for at få alt, hvad du ønsker, med i dit billede. 10 megapixel telefotokameraet inkluderer en stabiliseret 3x optisk zoom, så du kan optage selv fjerne objekter.

Skumringsfotografering med Nightography

Med Nightography-funktionen indfanger kameraerne mere lys, så du kan tage skarpe billeder med levende farver, selv i svagt lys.

Samsung Galaxy S24+ skærm

Holdbart batteri

Takket være det kraftfulde 4900 mAh-batteri og optimering af strømforbruget er batteritiden for Galaxy S24+ nu endnu bedre. Du kan se serier, spille spil og tage billeder uden at bekymre dig om, at batteriet pludselig løber tør.

En skærm du kan nyde

Enheden indeholder en vidunderlig 6,7" AMOLED-skærm med en dynamisk 120 Hz opdateringshastighed. Takket være AMOLED-teknologien har skærmen fantastiske farver og dybe sorte. Den høje opdateringshastighed gør gaming og brug smidig. Skærmens dynamiske opdateringshastighed er med til at reducere strømforbruget.

Uovertruffen ydeevne

Galaxy S24+ indeholder en højtydende Exynos 2400-processor, som giver telefonen kraft nok til alt, hvad du har brug for. Takket være den fremragende ydeevne kører spil, AI-funktioner og multitasking mellem apps problemfrit.