Søg efter et produkt

Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB/12GB Ram Titanium Black

Beskrivelse

SM-S928BZKHEUB

6,8" 120 Hz QHD+ Dynamisk AMOLED-skærm
Bagkameraer: 200+10+50+12 MP, OIS
Frontkamera: 12 MP
Galaxy AI gør en smartphone endnu smartere
Nightography - tag fantastiske billeder også med dårlig belysning
Lang batteritid - 5000 mAh batteri med optimeret strømforbrug
Snapdragon 8 Gen 3-processor giver uovertruffen ydeevne
S Pen inkluderet for forbedret produktivitet og til kreativt arbejde

USB-C adapter sælges separat

DKK 12.499,00

Varen er ikke på lager
Galaxy AI

Samsung Galaxy S24 Ultra er her nu. Enhedens Galaxy AI er den næste store ting, der kan gøre dit og andres liv lettere. Det strømliner din hverdag ved at gøre shopping, fotografering og kommunikation nemmere. Det fantastiske 200 MP kamerasystem er nu endnu bedre, hvilket muliggør fotos og videoer i professionel kvalitet. Telefonens ydeevne er uovertruffen takket være den højtydende Snapdragon-processor. Den bedste skærm på markedet og Dolby Atmos surround sound-teknologi sikrer din komfort både under gaming og filmøjeblikke. S24 Ultra inkluderer også S Pen, som gør dig endnu mere effektiv, produktiv og kreativ.

Samsung Galaxy AI Live Translate

Galaxy AI – fremtiden er her

Galaxy AI revolutionerer mulighederne for at bruge en smartphone og er med til at gøre din hverdag mere smidig. Den giver f.eks. mulighed for at søge efter yderligere information om et produkt, du så på et billede eller i en video. Du kan oversætte tale eller tekst i realtid. Lad Galaxy AI optimerer dine fotoindstillinger og fjern distraherende elementer. Galaxy AI kan også hjælpe dig med at producere og redigere tekst. Du kan for eksempel bede den om at opsummere en artikel eller bede den om at producere overskrifter og afsnit til en skrevet tekst.

Professionelle kameraer

Galaxy S24 Ultra tager smartphonefotografering et skridt videre. 200 megapixel vidvinkelkameraet producerer utroligt skarpe detaljer. 12 megapixel ultravidvinklen giver dig mulighed for at få alt, hvad du ønsker, med i dit billede. 10 megapixel telefotokameraet inkluderer en stabiliseret 3x optisk zoom, så du kan optage selv fjerne objekter. Og hvis det ikke er nok, kan du bruge 50 megapixel Space Zoom, som er endnu bedre end i den tidligere model.

Skumringsfotografering med Nightography

Med Nightography-funktionen indfanger kameraerne mere lys, så du kan tage skarpe billeder med levende farver, selv i svagt lys.

Samsung Galaxy S24 Ultra tekniske specifikationer

Holdbart batteri

Nyd den forbedrede batteritid med Galaxy S24 Ultra takket være det kraftfulde 5000 mAh batteri og strømforbrugsoptimering. Du kan se serier, spille spil og tage billeder uden at bekymre dig om, at batteriet pludselig løber tør.

En skærm du kan nyde

Enheden indeholder en vidunderlig 6,8" AMOLED-skærm med en dynamisk 120 Hz opdateringshastighed. Takket være AMOLED-teknologien har skærmen vidunderlige farver og dyb sort. Med en høj opdateringshastighed er spiloplevelsen altid smidig. Skærmens dynamiske opdateringshastighed er med til at reducere strømforbruget.

Uovertruffen ydeevne

Galaxy S24 Ultra inkluderer en højtydende Snapdragon 8 Gen 3-processor, der garanterer en hidtil uset ydeevne. Takket være den fremragende ydeevne kan du spille, bruge AI-funktioner og multitaske mellem apps, så meget du vil.

Samsung Galaxy AI Note Assist

S Pen

Den indbyggede S Pen giver dig frihed til at arbejde produktivt, effektivt og kreativt. Den kan f.eks. bruges til at tage noter, lave tegninger eller illustrative markeringer.