Søg efter et produkt

Samsung Galaxy A54 5G 128 GB Black

Beskrivelse

SM-A546BZKCEUB

6.4" 120 Hz FHD+ Super AMOLED-skærm
Bagkameraer: 50+12+5 MP OIS
Frontkamera: 32 MP
5000 mAh batteri, der giver op til to dages batteritid
Understøtter 25 W hurtigopladning (oplader sælges separat)
Fingeraftrykssensor til hurtig og sikker skærmoplåsning
5G-ready

USB-C adapter sælges separat

DKK 3.799,00

Leveringstid: Anslået 1-2 hverdages levering

Yderligere Information

Samsung Galaxy A54 5G er en smartphone med et fantastisk design og kraftfulde komponenter. Den tilbyder stil og fremragende ydeevne til en overkommelig pris. Tag fantastiske billeder og videoer med telefonens 50 MP tredobbelte kamera. Optagelserne behøver ikke at slutte efter solnedgang takket være telefonens Nightography-funktion, som automatisk tænder. Enheden er beskyttet mod vand og støv i henhold til IP67-vurderingen, så små vandstænk ikke holder dig tilbage. En kraftfuld processor og en skærm i topklasse giver dig mulighed for at nyde film og spil. Enheden har også et langtidsholdbart batteri og understøttelse af effektiv hurtigopladning.

Fantastisk skærm

Samsung Galaxy A54 5G inkluderer en 6,4" FHD+ Super AMOLED-skærm. Skærmens opdateringshastighed når op på superhurtige 120 Hz, så brugen af telefonen er altid så smidig som muligt.

Fremragende kameraer

Det tredobbelte kamera på bagsiden af telefonen består af et 50 MP hovedkamera med optisk billedstabilisering, et 12 MP ultravidvinkelkamera og et 5 MP makrokamera. Selfiekameraet har en opløsning på op til 32 MP. Du kan fotografere og dele dit livs herlige øjeblikke med stor nøjagtighed, både tæt på og langt væk, og med smukke vidvinkelbilleder.

Masser af opbevaringsplads

Du kan vælge Galaxy A54 5G i enten en 128GB- eller 256GB-version, så der er masser af plads til billeder, videoer og apps. Lagerpladsen kan udvides med op til 1 TB med et microSD-kort, der sælges separat.

Holdbar konstruktion

Telefonen er beskyttet mod vand og støv i henhold til IP67-vurderingen. Så telefonen er hverken påvirket af vandstænk eller endda kortvarig nedsænkning i vand. Vi anbefaler dog, at du ikke udsætter telefonen for vand unødigt. Derudover er enhedens skærm beskyttet af stærkt Gorilla Glass 5, som giver yderligere beskyttelse mod ridser.

Lang batteritid

Galaxy A54 5G indeholder et enormt 5000 mAh batteri, så du kan nyde op til to dages batteritid. Telefonen understøtter desuden 25 W hurtigopladning, så det tager ikke lang tid at oplade enheden.

Pakkens indhold

Samsung Galaxy A54 5G

Ladekabel (USB-C)

SIM-værktøj