Søg efter et produkt

Nokia 800 Tough 4G Dual-Sim - Sort

Beskrivelse

16CNTB01A01

Nokia 800 Tough er en hårdfør mobil der er klar til eventyr.
Telefonen er resistent overfor vand, støv, tab samt varme temperatur

Kabeltype Micro USB
SIM-kort 2 x nano SIM eller 1 nano SIM


DKK 1.199,00

Varen er ikke på lager

Er du til eventyr og store oplevelser, så er Nokia Tough mobiltelefonen lige noget for dig: Denne telefon er bygget til overlevelse. Den er udstyret med KaiOS, som leverer smartphone-funktioner til et klassisk design, så du bl.a. kan bruge Google Maps og undgå at fare vild.

Design og holdbarhed
Nokia 800 er designet med henblik på en aktiv livsstil. Telefonen har IP68-rangering og er desuden MIL-STD-810G-kompatibel. Dette betyder, at du får stærk beskyttelse mod støv, sand eller voldsomme temperaturer. Enheden er også vandresistent ned til 1,5 m i op til 30 minutter. Men vi skal længere ind: Telefonen er udstyret med hårdføre sider og knapper samt et snørehul, så du kan hæfte den fast på dit udendørs udstyr, så du altid har den ved hånden.

Google Assistent
Takket være den dedikerede knap til Google Assistent kan du bruge stemmeassistenten, foretage opkald, sende beskeder og mange andre ting med stemmekommandoer.

KaiOS styresystem
Hvis du troede, at Nokia 800 bare var en almindelig telefon, må du tro om igen: Takket være KaiOS styresystemet, som giver dig adgang til smartphone-funktioner, får du KaiStore, hvor du kan hente apps via wi-fi eller den hurtige 4G LTE-dataforbindelse til den indbyggede 4 GB lagring, som kan udvides via MicroSD-hukommelseskort. Telefonen sælges med følgende apps forinstalleret: WhatsApp Messenger, Facebook samt Google Maps, som gør brug af den indbyggede GPS-chip.

Kamera
Nokia 800 Tough er også udstyret med et 2 MP bagkamera med LED-blitz, som også kan anvendes som en kraftig lygte med en lysstyrke på 198 lumens.

Andre funktioner:
- 2.100 mAh batteri
- 3,5 mm lydjack
- 2,4” skærm med QVGA-opløsning (240 x 320p)
- Qualcomm 205-processor
- nanoSIM-understøttelse
- Højttaler