Søg efter et produkt

Apple iPhone 15 Pro 512GB White Titanium

Beskrivelse

MTV83QN/A

6.1" Super Retina XDR OLED-skærm
Bagkamera: 48+12+12 MP, OIS
Frontkamera: 12 MP
A17 Pro-chip
Titanium materiale - let og holdbart
USB-C - hurtigere opladning, lang batterilevetid
MagSafe- og Qi-kompatibel

USB-C adapter sælges separat

DKK 12.799,00

Varen er ikke på lager

Yderligere Information

iPhone 15 Pro. Udformet i titanium og udstyret med den banebrydende A17 Pro-chip, knappen Handling, som kan tilpasses, og et mere alsidigt Pro-kamerasystem.

UDFORMET i TITANIUM
iPhone 15 Pro er designet i titanium i rumfartskvalitet, som gør den let og robust. Den har en mat glasbagside med struktur og en forside med Ceramic Shield, der er stærkere end noget andet smartphone-glas. Og så er den stænk-, vand- og støvafvisende.

AVANCERET SKÆRM
6,1" Super Retina XDR-skærm med ProMotion, der øger opdateringsfrekvenserne til 120 Hz, når du har brug for exceptionel grafisk ydeevne. Dynamic Island bobler over med Liveaktiviteter og notifikationer. Og Altid aktiv-skærmen sørger for, at låseskærmen viser det vigtigste, så du ikke behøver at trykke på den for at følge med.

BANEBRYDENDE A17 PRO-CHIP
En GPU på Pro-niveau får mobilspil til at føles superlevende med detaljerede miljøer og mere realistiske figurer. A17 Pro er også utrolig effektiv og giver dig fantastisk batteritid til hele dagen.

KRAFTFULDT PRO-KAMERASYSTEM
Få et hav af kompositionsmuligheder med syv professionelle linser. Brug hovedkameraet med 48 MP til at skyde billeder i superhøj opløsning med mere farve og flere detaljer. Og tag skarpe nærbilleder på lang afstand med 3 x telekameraet på iPhone 15 Pro.

KNAPPEN HANDLING, SOM KAN TILPASSES
Den hurtigste vej til din yndlingsfunktion. Du skal bare indstille den funktion, du vil bruge, f.eks. Lydløs, Kamera, Indtalt memo eller Genvej. Derefter skal du holde knappen inde for at starte handlingen.

PRO-FORBINDELSER
Med det nye USB-C-stik kan du oplade din Mac eller iPad med det samme kabel, du bruger til at oplade iPhone 15 Pro. USB 3 giver dig meget hurtigere dataoverførsler,4 og du kan hente filer op til dobbelt så hurtigt via Wi-Fi 6E.5

VIGTIGE SIKKERHEDS-FUNKTIONER
Med Registrering af ulykke kan iPhone registrere en alvorlig bilulykke og ringe efter hjælp, hvis du ikke selv kan.

SKABT TIL AT GØRE EN SERIØS FORSKEL
iPhone beskytter din anonymitet og giver dig kontrol over dine data. Den er fremstillet af flere genanvendte materialer for at minimere miljøpåvirkningen. Og den har indbyggede funktioner, som gør det lettere for alle at bruge iPhone.