Søg efter et produkt

Apple iPhone 15 Plus 128GB 5G Yellow

Beskrivelse

MU123QN/A

6.7" Super Retina XDR OLED-skærm
Bagkamera: 48+12 MP, OIS
Frontkamera: 12 MP
A16 Bionic-chip
Dynamic Island
USB-C - hurtigere opladning, lang batterilevetid
MagSafe- og Qi-kompatibel

USB-C adapter sælges separat

DKK 8.799,00

Varen er ikke på lager

Yderligere Information

iPhone 15 Plus giver dig Dynamic Island, et 48 MP hovedkamera og USB-C – alt sammen i et robust aluminiumsdesign med indfarvet glas.

DYNAMIC ISLAND PÅ IPHONE 15 Plus
Dynamic Island bobler over med notifikationer og Liveaktiviteter, så du ikke går glip af dem, mens du er optaget af andre ting. Du kan f.eks. se, hvem der ringer, tjekke din flystatus og rigtig meget mere.

INNOVATIVT DESIGN
iPhone 15 har et robust aluminiumsdesign med indfarvet glas. Den er stænk-, vand- og støvafvisende.1 Ceramic Shield på forsiden er stærkere end noget andet smartphone-glas. Og 6,1" Super Retina XDR-skærmen2 er op til dobbelt så lysstærk i sollys som iPhone 14.

48 MP HOVEDKAMERA MED 2 X TELE
Hovedkameraet med 48 MP giver superhøj opløsning, så du nemt kan tage suveræne billeder med fantastiske detaljer. Og med den optiske zoommulighed 2 x tele får du perfekte nærbilleder.

ENDNU BEDRE PORTRÆTTER
Tag portrætbilleder med meget mere farve og langt flere detaljer. Og skift fokus mellem dine motiver med et enkelt tryk, selv efter at billedet er taget.

BOMSTÆRK A16 BIONIC-CHIP
Den lynhurtige chip er drivkraften bag avancerede funktioner som intelligent fotografering, flydende Dynamic Island-overgange og Stemmeisolering til telefonopkald. A16 Bionic er også utroligt effektiv og giver dig fantastisk batteritid til hele dagen.

USB-C-FORBINDELSER
Med USB-C-stikket kan du oplade din Mac eller iPad med det samme kabel, du bruger til at oplade iPhone 15. Og med iPhone 15 kan du oplade både Apple Watch og AirPods.

VIGTIGE SIKKERHEDS-FUNKTIONER
Med Registrering af ulykke kan iPhone registrere en alvorlig bilulykke og ringe efter hjælp, hvis du ikke selv kan.

SKABT TIL AT GØRE EN SERIØS FORSKEL
iPhone beskytter din anonymitet og giver dig kontrol over dine data. Den er fremstillet af flere genanvendte materialer for at minimere miljøpåvirkningen. Og den har indbyggede funktioner, som gør det lettere for alle at bruge iPhone.