Søg efter et produkt

iPhone 11 64GB, Sort

Beskrivelse

MWLT2QN/A

Skærm:
Liquid Retina HD-skærm
6,1" (diagonalt) all-screen LCD Multi-Touch-skærm med IPS-tekno­logi
Opløsning på 1792 x 828 pixels ved 326 ppi
Kontrastforhold: 1400:1 (typisk)
True Tone-skærm
Skærm med bredere farveområde (P3)
Haptisk tryk
Maks. lysstyrke: 625 nits (typisk)
Fingeraftryks- og fedtafvisende belægning
Kan vise flere sprog og tegn sam­tidigt


Kapacitet: 64 GB, 128 GB, 256 GB
Stænk-, vand- og støv­afvisende
FaceID
TrueDepth-kamera
12 MP kamera

Strømforsyning Adapter USB-C sælges separat

DKK 4.375,00

Leveringstid: Anslået 1-2 hverdages levering


Lige nøjagtigt alt det, du har brug for.

Et nyt dobbelt­kamera-system indfanger mere af alt det, du godt kan lide. Med den hurtigste chip i en smart­phone og et batteri, der holder hele dagen, kan du foretage dig mere og oplade mindre. Og den højeste video­kvalitet får dine minder til at se endnu smukkere ud.Helt nyt dobbelt­kamera-system. 

Tag billeder i vidvinkel og ultravidvinkel. En rede­signet brugerflade anvender det nye ultravidvinkel­kamera til at vise dig, hvad der sker uden for billedrammen, så du kan indfange det. Du kan optage og redigere videoer lige så let, som du gør med billeder. Det er verdens mest popu­lære kamera – nu med et helt nyt perspektiv.


Nyt ultravidvinkelkamera.

Gør oplev­elsen stor. Det nye kamera med ultravidvinkel får fire gange mere med på billedet. Forestil dig smukke landskaber, så langt øjet rækker. Det fanger f.eks. hele scenen og publikummerne til en koncert. Og feriebillederne af familien og naturen, som I rejste tusindvis af kilometer for at se.


Velkommen til Nat-tilstand.

En optagelse ved svag be­lysning behøver ikke at blive et skud i tågen. Nat-tilstand er en ny funktion, der tænder auto­matisk og giver impo­nerende billeder ved svag be­lysning. Der er ikke brug for blitz, farve­rne er mere naturlige, og billederne er lysere.


Få mere liv i dine portrætter. 

De to kameraer i iPhone 11 arbejder sammen og skaber fantastiske billeder med nye portrættyper og bedre kontrol af lyset. Og nu fungerer Portræt-funk­tionen sammen med alt det, du kan lide at tage billeder af – også dine bedste venner med fire eller to ben. 


Næstegenerations Smart HDR.

Takket være maskin­læring er Smart HDR mere intelligent end nogen­sinde. Den gen­kender personer og behandler dem anderledes end resten af billedet. På den måde får ansigter flotte markeringer, skygger og naturlige hudtoner. Og den flotte solnedgang i bag­grund­en ser stadig fantastisk ud.


Skyd video lynhurtigt med QuickTake. 

Optag video i fototilstand bare ved at holde fingeren på udløseren. Og swipe til højre, hvis du vil blive ved med at optage. Hvis du optager udendørs, kan A13 Bionic-chippen bruge maskin­læring til auto­matisk at tracke et motiv i bevægelse.

 


Tag en slofie. 

Alt ser sejere ud med 120 billeder pr. sekund, også selvom du bare siger appelsiiin, vinker eller lader håret flagre i vinden. Og nu kan du få endnu mere med i dine selfies takket været det nye 12 MP TrueDepth-kamera. Bare vend din iPhone vandret, så zoomer kameraet auto­matisk ud for at få mere med.


6 Nye Flotte Farver.

iPhone 11 kommer i et udvalg af seks nye farver, hvilket inkluderer: Sort, Hvid, Lilla, Gul, Grøn og Rød. Den røde farve er en (PRODUCT)RED™-udgave, hvilket betyder, at en del af salget går til kampen mod HIV/AIDS.


Det stærkeste glas i en smart­phone.

Glasset på for- og bagsiden er forstærket gennem en dobbelt ionbytningsproces.


Vandafvisende ned til den dobbelte dybde.

IPhone 11 er vandafvisende ned til 2 meters dybde i op til 30 minutter – dobbelt så dybt som iPhone XR. 

Roser er røde, violer er violette.

Liquid Retina LCD. Den naturtro skærm, der går fra kant til kant, får alting til at se fantastisk ud.
True Tone. Justerer hvid­balancen, så den matcher det varme eller kolde lys i rummet.
Tryk eller løft for at aktivere. Din iPhone er klar på et øjeblik.
Haptisk tryk. Menuer og genveje, der er tilpasset konteksten, gør det hurtigere at klare alt det vigtige.

Det hele i én enkelt opladning.

Batteri til hele dagen. Hardware og software arbejder sammen for at få mest muligt ud af batteriet. Og takket være muligheden for hurtig opladning får du fuld power på kortere tid.En chip, der er 100 % Pro.

Både iPhone 11 og iPhone 11 Pro har den hurtigste chip nogen­sinde i en smart­phone. A13 Bionic-chippen er så effektiv, at alt, hvad du gør, sker hurtigt og flydende. Og den arbejder på den mest energieffektive måde, så dit batteri holder længere. Faktisk er A13 Bionic-chippen så avanceret, at den er flere år foran resten af flokken.