Søg efter et produkt

Apple Macbook Pro 16" (2023) 1 TB - M3 Max - Silver

Beskrivelse

MRW73DK/A

Apple M1 Pro-chip
120 Hz ProMotion-teknologi
16 GB samlet hukommelse, 1TB SSD
16,2" Liquid Retina XDR-skærm
10-core CPU, 16-core GPU
3 x Thunderbolt 4
Baggrundsbelyst Magic Keyboard
1080p FaceTime HD-kamera

Bestillingsvare

DKK 31.999,00

Varen er ikke på lager

Vigtigste egenskaber

 • SUPERKRÆFTER FRA M3 PRO ELLER M3 MAX – Takket være en 12-core CPU og 18-core GPU, der bruger hardware-accelereret strålesporing, kan Apple M3 Pro-chippen levere fantastisk ydeevne til krævende arbejdsgange som f.eks. redigering af gigapixel-panoramabilleder eller kompilering af flere millioner linjer kode. M3 Max, der har en op til 16-core CPU og op til 40-core GPU, sikrer en ekstremt høj ydeevne til de mest krævende arbejdsgange såsom rendering af avanceret 3D-indhold eller udvikling af maskinlæringsmodeller med milliarder af parametre.

 • OP TIL 22 TIMERS BATTERITID – Du kan være i gang hele dagen takket være Apple-chippens energieffektive design. MacBook Pro leverer den samme exceptionelle ydeevne, uanset om den er tilsluttet strøm eller kører på batteri.

 • RESPONSIV SAMLET HUKOMMELSE OG LAGERPLADS – Op til 36 GB (M3 Pro) eller op til 128 GB (M3 Max) samlet hukommelse, så alt, hvad du gør, sker hurtigt og flydende. Op til 4 TB (M3 Pro) eller op til 8 TB (M3 Max) lynhurtig SSD-lagring, der starter apps og åbner filer på et øjeblik.

 • STRÅLENDE PROFESSIONEL SKÆRM – 16,2" Liquid Retina XDR-skærmen har Extreme Dynamic Range, 1000 nits konstant lysstyrke til smukt HDR-indhold, op til 600 nits lysstyrke til SDR-indhold og professionelle referencetilstande, som giver dig optimale arbejdsforhold på farten.

 • FULDT UD KOMPATIBEL – Alle dine professionelle apps kører lynhurtigt, bl.a. Adobe Creative Cloud, Apple Xcode, Microsoft 365, SideFX Houdini, MathWorks MATLAB, Medivis SurgicalAR og mange af dine foretrukne iPhone- og iPad-apps. Og med macOS får du endnu mere power til at arbejde og have det sjovt på din Mac. Tag dig bedre ud under videoopkald. Få adgang til information på helt nye måder. Og tilpas din Mac på endnu flere måder.

 • AVANCERET KAMERA OG LYD – Alt står skarpt og lyder fantastisk med et 1080p FaceTime HD-kamera, tre mikrofoner i studiekvalitet og et lydsystem med seks højttalere og rumlig lyd.

 • GODE FORBINDELSER – Denne MacBook Pro har en MagSafe-port til opladning, tre Thunderbolt 4-porte, en SDXC-kortplads, en HDMI-port og et jackstik til hovedtelefoner. Få hurtige trådløse forbindelser med Wi Fi 6E og Bluetooth 5.3. Og tilslut op til to eksterne skærme med M3 Pro eller op til fire med M3 Max.

 • MAGIC KEYBOARD MED TOUCH ID – Det baggrundsbelyste Magic Keyboard har en række funktionstaster i fuld højde og Touch ID, så du kan låse op for din bærbare og logge på apps og websites på en hurtig, nem og sikker måde.

 • AVANCERET SIKKERHED – Alle Mac-computere er udstyret med kryptering, stærk antivirusbeskyttelse og en effektiv firewall. Desuden er gratis sikkerhedsopdateringer med til at beskytte din Mac.

 • VIRKER MED ALLE DINE APPLE-ENHEDER – Du kan gøre de mest utrolige ting, når du bruger dine Apple-enheder sammen. Kopiér noget på iPhone, og indsæt det på MacBook Pro. Brug din MacBook Pro til at besvare FaceTime-opkald eller sende SMS med Beskeder. Og det er bare nogle af de mange muligheder.

 • SKABT TIL AT HOLDE – Unibody-kabinettet i aluminium er ekstremt holdbart og fås i farverne space black og sølv. Gratis softwareopdateringer sørger for, at alt kører problemfrit i årevis.