Søg efter et produkt

Macbook Air 15" M3 8/512GB - Starlight

Beskrivelse

MRYT3DK/A

Apple M3-chip
16-core Neural Engine
8 GB samlet hukommelse, 512 GB SSD
15,3" Liquid Retina-skjerm, True Tone-teknologi
8-core CPU, 10-core GPU
Baggrundsbelyst Magic Keyboard med Touch ID
2 x Thunderbolt / USB 4, MagSafe 3
Wi-Fi 6E, Bluetooth 5.3

Inklusiv strømforsyning

DKK 13.799,00

Varen er ikke på lager

M3-chippen gør funktionerne på den superbærbare 15" MacBook Air endnu bedre. Med op til 18 timers batteritid og en stor Liquid Retina-skærm kan du have den med overalt og sætte turbo på både arbejde og spil.

Vigtigste egenskaber

SLANK. SUBLIM. STYRKE FRA M3 – Den lynhurtige MacBook Air med M3-chip er en superbærbar computer, der sætter turbo på både arbejde og spil.

BÆRBART DESIGN – MacBook Air er superlet og kun lidt over en cm tyk, så du kan have den med overalt.

FÅ LAVET MERE PÅ MINDRE TID – Den kraftfulde 8-core CPU og 10-core GPU på Apple M3-chippen sørger for, at alting kører let.

OP TIL 18 TIMERS BATTERITID – Fantastisk batteritid til hele dagen, så du kan lade strømforsyningen blive hjemme.

MERE PLADS TIL ALT DET, DU ER VILD MED – 15,3" Liquid Retina-skærmen understøtter en milliard farver.

SKARPT UDSEENDE OG SPRØD LYD – Billed- og lydkvaliteten er fantastisk over hele linjen med et 1080p HD-kamera, tre mikrofoner og seks højttalere med rumlig lyd.

APPS ER FLYVENDE MED APPLE-CHIPPEN – Alle dine favoritter kører lynhurtigt i macOS, lige fra Microsoft 365 til Adobe Creative Cloud.

FÅ FORBINDELSE – MacBook Air har to Thunderbolt-porte, et jackstik til hovedtelefoner, Wi-Fi 6E, Bluetooth 5.3 og en MagSafe-port til opladning. Og du kan tilslutte op til to eksterne skærme, når computeren er klappet sammen.

HVIS DU ER VILD MED DIN IPHONE, VIL DU ELSKE MAC – MacBook Air fungerer som en drøm med dine andre Apple-enheder. Begynd at skrive en mail på din iPhone, og gør den færdig på din Mac. Send beskeder fra din Mac. Og meget, meget mere.