Søg efter et produkt

Macbook Air 13" M3 8/256GB - Space Grey

Beskrivelse

MRXN3DK/A

Apple M3-chip
16-core Neural Engine
8 GB samlet hukommelse, 256 GB SSD
13,6" Liquid Retina-skjerm, True Tone-teknologi
8-core CPU, 10-core GPU
Baggrundsbelyst Magic Keyboard med Touch ID
2 x Thunderbolt / USB 4, MagSafe 3
Wi-Fi 6E, Bluetooth 5.3

Inklusiv strømforsyning

DKK 9.999,00

Varen er ikke på lager

M3-chippen gør funktionerne på den superbærbare 13" MacBook Air endnu bedre. Med op til 18 timers batteritid kan du have den med overalt og sætte turbo på både arbejde og spil.

Vigtigste egenskaber

SLANK. SUBLIM. STYRKE FRA M3 – Den lynhurtige MacBook Air med M3-chip er en superbærbar computer, der sætter turbo på både arbejde og spil.

BÆRBART DESIGN – MacBook Air er superlet og kun lidt over en cm tyk, så du kan have den med overalt.

FÅ LAVET MERE PÅ MINDRE TID – Den kraftfulde 8-core CPU og op til 10-core GPU på Apple M3-chippen sørger for, at alting kører let.

OP TIL 18 TIMERS BATTERITID – Fantastisk batteritid til hele dagen, så du kan lade strømforsyningen blive hjemme.

EN SMUK SKÆRM – 13,6" Liquid Retina-skærmen understøtter en milliard farver.

SKARPT UDSEENDE OG SPRØD LYD – Billed- og lydkvaliteten er fantastisk over hele linjen med et 1080p HD-kamera, tre mikrofoner og fire højttalere med rumlig lyd.

APPS ER FLYVENDE MED APPLE-CHIPS – Alle dine favoritter kører lynhurtigt i macOS, lige fra Microsoft 365 til Adobe Creative Cloud.

FÅ FORBINDELSE – MacBook Air har to Thunderbolt-porte, et jackstik til hovedtelefoner, Wi-Fi 6E, Bluetooth 5.3 og en MagSafe-port til opladning. Og du kan tilslutte op til to eksterne skærme, når computeren er klappet sammen.

HVIS DU ER VILD MED DIN IPHONE, VIL DU ELSKE MAC – MacBook Air fungerer som en drøm med dine andre Apple-enheder. Begynd at skrive en mail på din iPhone, og gør den færdig på din Mac. Send beskeder fra din Mac. Og meget, meget mere.