Søg efter et produkt

Apple iPad Pro 13" 256GB M4 Cellular - Space Grey

Beskrivelse

MVXR3KN/A

13" Ultra Retina XDR-skærm (2752 x 2064)
256 GB lagerplads, 8 GB RAM
5G + Wi-Fi 6E
ProMotion med adaptiv opdateringsfrekvens på 10-120 Hz
Apple M4-chip og Neural Engine
Horisontalt 12 MP forsidekamera med ultravidvinkel
Face ID og Apple Pay
Thunderbolt / USB 4, Wi-Fi 6E


DKK 13.999,00

Leveringstid: Anslået 1-2 hverdages levering
  • 13" ULTRA RETINA XDR-SKÆRM – Ultra Retina XDR leverer ekstrem lysstyrke og kontrast, uovertruffen farvegengivelse og avancerede teknologier som ProMotion, bredere farveområde (P3) og True Tone. Du har desuden mulighed for at vælge glas med nanotekstur til konfigurationer med 1 TB og 2 TB.
  • YDEEVNE OG LAGERPLADS – Op til 10-core CPU'en i M4-chippen giver en powerfuld ydeevne, imens 10-core GPU'en leverer lynhurtig grafik. Og med batteritid til hele dagen kan du gøre alt, hvad du kan forestille dig, på iPad Pro. Op til 2 TB lagerplads betyder, at du har plads til alt fra apps til store filer som 4K-video.
  • IPADOS + APPS – iPadOS gør iPad mere produktiv, intuitiv og alsidig. Med iPadOS kan du køre flere apps samtidig, arbejde tættere sammen med Freeform og redigere og dele billeder. Med Organisator kan du ændre størrelsen på appvinduerne, lade dem overlappe og eventuelt bruge en ekstern skærm, så det er nemt multitaske. iPad Pro leveres med vigtige apps som Safari, Beskeder og Keynote, og du har adgang til over en million andre apps i App Store.
  • APPLE PENCIL OG MAGIC KEYBOARD TIL IPAD PRO – Apple Pencil Pro forvandler iPad Pro til et indbydende tegnelærred eller verdens bedste notesblok. Apple Pencil (USB C) er også kompatibel med iPad Pro. Magic Keyboard til iPad Pro har et tyndt og let design med et indbygget glaspegefelt med haptisk feedback. Det giver en fantastisk skriveoplevelse, og samtidig fungerer det som beskyttelsescover for iPad. Tilbehør sælges separat.
  • AVANCEREDE KAMERAER – iPad Pro har et horisontalt 12 MP ultravidvinkelkamera på forsiden, der understøtter I fokus-funktionen til videoopkald eller episke selfies med Portræt-funktionen. 12 MP vidvinkelkameraet på bagsiden med adaptiv True Tone Flash er perfekt til at tage billeder eller optage 4K-video med ProRes-understøttelse. Fire mikrofoner i studiekvalitet og et lydsystem med fire højttalere giver fyldig lyd. Og AR-oplevelser bliver endnu bedre med LiDAR-scanneren, som kan lave en digital model af et hvilket som helst rum.
  • FORBINDELSER – Wi-Fi 6E giver dig hurtige trådløse forbindelser. Arbejd næsten overalt med hurtig overførsel af billeder, dokumenter og store videofiler. Tilslut eksterne skærme, drev og meget andet med USB-C-stikket, der understøtter Thunderbolt/USB 4.
  • LÅS OP OG BETAL MED FACE ID – Lås din iPad Pro op, godkend sikre køb, log ind i apps og meget andet med et enkelt blik.