Søg efter et produkt

Samsung Galaxy Buds2 Pro True Wireless Graphite

Beskrivelse

SM-R510NZAAEUB

Bluetooth 5.3
Batteritid: 8 timer (30t med opladningsetui)
Intelligent aktiv støjreduktion
Vandafvisende (IPX7)
AI tilpasser sig lytningen og tilbyder den bedste opkaldskvalitet
Optimal lydkvalitet med separate bas- og diskanthøjttalere
Blødt og behageligt design, der sidder godt i øret
Opladningsetui og stemmestyring

Bestillingsvare

DKK 1.799,00

Varen er ikke på lager
Galaxy Buds2 Pro earphones in a man's and a woman's ear

Samsung Galaxy Buds2 Pro True Wireless hovedtelefoner er designet til dem, der kræver uovertruffen lydkvalitet, fjerlet design og smarte funktioner fra deres hovedtelefoner. De nye Buds2 Pro hovedtelefoner har et lettere og endnu mere behageligt design end deres forgængere, samt finjusteret smart aktiv støjreduktion.

Design, der sidder blødt i øret

Sammenlignet med forgængeren er Galaxy Buds2 Pro nu 15% lettere, og deres design er blevet forbedret til at sidde tæt, men blødt og behageligt i øret. På grund af den tætte pasform påvirker selv blæsende vejr ikke opkaldskvaliteten. Du kan lytte til playlister, podcasts og film hele dagen, fordi du næsten ikke lægger mærke til hovedtelefonerne i ørerne.

Fantastisk lydgengivelse til musik og underholdning

De kompakte Galaxy Buds2 Pro hovedtelefoner garanterer en enorm lydoplevelse til både at lytte til musik og nyde underholdning takket være kombinationen af to højttalerelementer. 5,3 mm diskantdriverne producerer skarpe og klare høje toner, og 10 mm basdriverne buldrer kraftigt og giver dyb bas.

Intelligent Audio - intelligent, forbedret aktiv støjreduktion

Intelligent Audio bringer intelligente funktioner til Galaxy Buds2 Pro, såsom mere kraftfuld aktiv støjreduktion med flere niveauer, kunstig intelligens-kontrollerede opkald og stemmestyring og en 360-graders lytteoplevelse. Takket være kunstig intelligens tilpasser hovedtelefonerne sig automatisk til din tale, så du kan føre hurtige samtaler og høre talen uden at slukke for støjreduktionen.

Vandafvisende

Du kan tage hovedtelefonerne på til træning eller jogging, selv i silende regn. Hovedtelefonerne er vandafvisende og iflg. IPX7-vurderingen kan hovedtelefonerne overleve på en dybde på 1 meter i 30 minutter.

Batteri til hele dagen

Når de er fuldt opladede, giver hovedtelefonerne op til 8 timers spilletid. Etuiet, der er nemt at bære, giver op til 30 timer mere spilletid. Selv med stemmeassistance og aktiv støjreduktion holder batteriet op til 5 timer.

Automatisk skift mellem enheder

Hovedtelefonerne fungerer problemfrit med Samsung Galaxy-telefoner og -tablets og tilbyder flere smarte funktioner. Du kan automatisk skifte mellem forskellige lydkilder, for eksempel for at besvare et indgående opkald, mens du ser en video på din tablet.