Søg efter et produkt

Apple Watch Ultra 2 GPS + Cellular, 49mm Titanium Case Blue Black Trail Loop M/L

Beskrivelse

MRF63DH/A

Tag eventyret til helt nye højder.

Det mest robuste og avancerede Apple Watch. Designet til outdoor-aktiviteter og højintensive træninger med en let urkasse i titanium, ekstra lang batteritid og den mest lysstærke skærm nogensinde. Dobbelttryk er en ny måde at interagere med dit Apple Watch på, og Præcis søgning hjælper dig med at finde din iPhone, hvis den bliver væk.

· Specialdesignede funktioner, lavet til outdoor-aktiviteter.
· Op til 36 timers batteritid ved normal brug, og 72 timer i batterisparings funktion
· Præcisions-GPS-system
· Vandafvisende ned til 100 m2
· Lavet til fritidsdykning og fridykning i dybder ned til 40 meter
· Større tolerance over for ekstreme temperaturer
· Avancerede sikkerhedsfunktioner
· Fuldstændig redesignet Kompas-app med rutepunkter og Find tilbage
· Avancerede sundhedssensorer, EKG, måle puls, ændringer i temperatur til fx. menstruationscyklus.
· S9-Chippen sørger for, at skærmen er superlysstærk


DKK 7.199,00

Varen er ikke på lager

Det mest robuste og avancerede Apple Watch. Designet til outdoor-aktiviteter og højintensive træninger med en let urkasse i titanium, ekstra lang batteritid og den mest lysstærke skærm nogensinde. Dobbelttryk er en ny måde at interagere med dit Apple Watch på, og Præcis søgning hjælper dig med at finde din iPhone, hvis den bliver væk.

Vigtigste egenskaber

  • HVORFOR VÆLGE APPLE WATCH ULTRA 2? – Robust og avanceret. Og bygget til at opfylde behovene hos alle dem, der er vilde med outdoor-aktiviteter, udholdenhedstræning og vandsport – med en specialdesignet rem til dem hver især. S9 SiP sørger for, at skærmen er superlysstærk, og at du hurtigt og nemt kan interagere med dit Apple Watch på en smart ny måde helt uden at røre skærmen. Op til 36 timers batteritid og 72 timer med energibesparende funktion.
  • CO2 NEUTRALT – Kombiner Apple Watch Ultra 2 med den nyeste Alpine Loop eller Trail Loop for at få et CO2-neutralt Apple Watch. Læs mere om Apples indsats for at beskytte miljøet på apple.com/2030.
  • EKSTREMT ROBUST, UTROLIGT AVANCERET – Urkasse på 49 mm i korrosionsbestandigt titanium. Den store Digital Crown og knappen Handling, som kan tilpasses, giver dig hurtig kontrol over en række funktioner. Vandafvisende ned til 100 m.
  • DEN STØRSTE OG MEST LYSSTÆRKE SKÆRM NOGENSINDE – Apples klareste Altid aktiv-Retina-skærm er nem at aflæse, selv i direkte sollys. Der er plads til flere komplikationer, så du kan tilpasse din urskive, og plads nok til seks målinger på én gang.
  • OPLEV FRIHEDEN – med indbygget mobilforbindelse. Du kan ringe og sende beskeder uden din iPhone. Streame din yndlingsmusik og dine favoritpodcasts. Og få vejvisning fra Kort.
  • TIL SPORTSUDØVERE – Avancerede målinger og oversigter i Træning-appen, inklusive pulszoner, specielle træninger og nye oversigter til cykeltræning. Præcisions-GPS med dobbelt frekvens leverer utrolig nøjagtighed til udregning af distance, tempo og rutekort. Trail Loop er en let, tynd og fleksibel rem, designet til alle træningstyper.
  • TIL OUTDOOR-EVENTYRERE – Kompas-appen har praktiske visninger og detaljer som f.eks. højde, hældning, længde- og breddegrad. Se det sted, hvor du sidst havde mobilforbindelse. Markér din placering med funktionen Rutepunkter fra kompas. Find tilbage-funktionen bruger GPS til at kortlægge den rute, du har været på, så du kan gå tilbage trin for trin. Alpine Loop er en robust og sikker rem, der kan opfylde behovene hos enhver outdoor-eventyrer.
  • TIL DIG, DER ER VILD MED VANDSPORT – Udviklet til vandsport, dykning og fridykning på dybder ned til 40 meter. Dybde-appen viser tidspunkt, aktuel dybde, vandtemperatur, dykketid og den maksimale dybde, du har nået. Med appen Oceanic+ har du en dykker computer direkte på dit håndled. Ocean-remmen er let og fleksibel med et titaniumspænde og en justerbar ring, så remmen holdes på plads, selv under vandsport ved høj hastighed.
  • SMARTE SUNDHEDS- OG SIKKERHEDSFUNKTIONER – Notifikationer om hjertesundhed, Iltniveau i blodet-appen, og EKG-appen holder dig godt informeret og tryg med hensyn til dit helbred. Faldregistrering og Registrering af ulykke ringer automatisk op til alarmcentralen, hvis du kommer ud for et voldsomt fald eller en alvorlig bilulykke.12 Hold knappen Handling inde for at aktivere en sirene, der kan høres op til 180 meter væk.