Søg efter et produkt

Ideal of Sweden Floral Romance for iPhone 11/Xr

Beskrivelse

840046613105

Flot og eksklusivt iPhone 11 cover fra det kendte svenske brand iDeal Of Sweden. Denne fashion case er en af mange produkter fra iDeal Of Swedens Fashion Series, som er en produktrække i lækre og stilrene designs, der følger tidens trends.

Coveret er endvidere udstyret med en magnetplade indeni bagsiden, som gør det muligt, at bruge det sammen med eksempelvis deres læder etuier, som understøtter magnet. Denne funktion kaldes "iDeal Concept", som er et koncept fra iDeal Of Sweden hvor slutbrugeren har mulighed for at kombinere deres bagsidecovers, læder etuier samt mobilholdere med magnet, fx. til bilen.

Dette iPhone 11 cover er lavet i robust pc plastik, hvilket gør det ekstra modstandsdygtigt overfor pludselig tab eller stød, og desuden beskytter pc plastik også din telefon imod ridser og skrammer, der opstår som følge af almindelig hverdagsbrug. I coveret er der præcise udskæringer til alle knapper, indgange, samt til kameraet. Din telefon er dermed fuldt funktionel imens at din telefon er monteret i coveret.

Du får her et cover til iPhone 11, hvor der er tænkt over selv den mindste detalje, og hvor kvaliteten er i top. Det unikke print gør ligeledes, at du får et cover som skiller sig ud fra mængden.


DKK 100,00

Leveringstid: Anslået 1-2 hverdages levering