iDeal of Sweden, Fashion Wallet, Pink iPhone XR

iDeal of Sweden, Fashion Wallet, Pink iPhone XR
iphone6.1-fashionwallet-pink-2-1530x960.jpg
fashionwallet-3-iphone8-pink-2-1530x960.jpg
iDeal of Sweden, Fashion Wallet, Pink iPhone XR
iphone6.1-fashionwallet-pink-2-1530x960.jpg
fashionwallet-3-iphone8-pink-2-1530x960.jpg

Beskrivelse


Højtaler åbning – du kan tage opkald med “lukket låg”
2 Stilfulde udskæringer med plads til 4 kort
Aftageligt magnetisk & kompatibelt cover
Magnetisk lås på siden
En del af iDeal Concept
Mix and match dit cover med din mobiltaske.


DKK 249,00

Leveringstid: 8+ hverdages levering

Yderligere Information

STILFULD OG SMART MOBILTASKE I SVENSK DESIGN

Med en samling af tidløse farver er iDeal Fashion wallet det perfekte mobil cover til den stilbevidste. Mobiltaskerne er håndlavede og fremstillet i det ikoniske Saffiano mønster, som blev opfundet af Mario Prada selv i 1910’erne. I dag anvendes designet af mange luksuriøse designermærker som Prada, Michael Kors, Moschino og selvfølgelig iDeal of Sweden. Saffiano skiller sig ud med sit greb, og er afvisende overfor snavs og fugt, og har derudover en subtil glans, der giver tasken en ekstra dimension. Materialet i sig selv er Premium PU, omhyggeligt udvalgt for sin miljøvenlighed og holdbarhed.

Den diskrete åbning ved højtaleren, lader dig foretage opkald med “lukket låg”, så din telefon altid er beskyttet. Luksuriøst blødt ruskindsforing beskytter din telefon, forhindrer ridser, og giver coveret et fantastisk feel. Den magnetiske lukning på siden giver den samme slanke profil som vores tidligere succes med London Wallet, og coveret passer perfekt i enten dine jeans eller jakkelomme. Bagsiden har 2 stilfulde udskæringer, der kan rumme op til 4 kort – perfekt til rejsekortet, dankortet eller andre kort, du bruger ofte.

Et cover af høj kvalitet er inkluderet, det gør det nemt at afmontere tasken, når du ikke behøver at have det hele med. Coveret kan også erstattes af vores andre magnetisk kompatible covers som en del af iDeal Concept.