Samsung Galaxy Xcover Pro 64GB - Black

Beskrivelse

SM-G715FZKDE31

- 6.3" FHD+ IPS (2340x1080)
- 4GB RAM, 64GB
- 4050 mAh battery
- Dual SIM


DKK 3.690,00

Leveringstid: Anslået 1-2 hverdages levering

En smartere mobil, som tåler meget

Galaxy Xcover Pro er tynd og let men stadig robust! Med funktionelt design og med stor Infinity-O-skærm er den komfortabel at holde i og navigere rundt på. Selv med tynde handsker på.

Certificeret til hårdt arbejde

Med en IP68-klassificering klarer den 30 minutter på 1,5 meters dybde under vand. Mobilen er certificeret i overensstemmelse med USB Military Standard MIL-STD 810G og klarer dermed vejr og vind, samt fugt og støv.

Arbejd enklere med et komfortabelt design

Galaxy Xcover Pro kan nemt bruges i mange forskellige forhold, også med handsker på. Derfor er der fysiske knapper til Menu, Hjem og Tilbage. Du får større følsomhed i skærmen med Glove Touch, så du kan navigere med både tyndere handsker og våde fingre. Du opretter hurtigt genveje til de apps og funktioner, du ofte bruger, via de programmerbare knapper på siden.

Avanceret og hurtigt kamera

Du åbner hurtigt kameraet ved at dobbeltklikke på Hjem-knappen. Med Ultra Wide-funktion og høj opløsning får du gode billeder at arbejde med. Med dobbelt og kraftig LED-blitz fungerer den også som lommelygte.

Udskifteligt, kraftfuldt batteri

Med udskifteligt batteri klarer du de lange arbejdsdage.

Høj sikkerhed og nem brug

Galaxy Xcover Pro har Samsung Knox, som giver flere lag af sikkerhed for at beskytte dit indhold og forenkle administrationen af følsomme oplysninger. Du åbner enkelt telefonen med fingertrykaflæsning på Power-knappen og via ansigtsgenkendelse.