Søg efter et produkt

Samsung Galaxy Z Fold4 5G 256GB - Phantom Black

Beskrivelse

SM-F936BZKBEUB

7,6" 120 Hz dynamisk AMOLED indre skærm
6,2" 120 Hz dynamisk AMOLED frontskærm
Hovedkameraer: 50+12+12 MP
Frontkameraer: 10+4 MP
Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1+ processor
Flex Mode - unik anvendelse af apps
Øget beskyttelse mod ridser + IPX8-vurderet vandafvisende
4400 mAh batteri, hurtigopladning, trådløs hurtigopladning


DKK 13.999,00

Varen er ikke på lager

Samsung Galaxy Z Fold4 er skabt til at gøre din hverdag mere effektiv. Når den er lukket, har den en 6,2" frontskærm og er på størrelse med en standard smartphone. Når du åbner Z Fold4, bliver telefonen som en tablet, og du får en 7,6” hovedskærm til rådighed. Det bedste af det hele er, at begge skærme understøtter en superhurtig opdateringshastighed på 120 Hz. Kameraer med højere ydeevne end tidligere giver dig mulighed for at tage billeder på professionelt niveau, og med Flex Mode tilpasser telefonens applikationer sig til den halvfoldede telefon på en helt ny måde.

Telefon og tablet i lommestørrelse

Når den er lukket, fungerer Z Fold4 som en almindelig smartphone, og du kan bruge dens ultrapræcise 6,2" 120 HZ Dynamic AMOLED-skærm til dagligdags opgaver. Når den åbnes, er enheden som en tablet, og du kan bruge den 7,6” store 120 Hz Dynamic AMOLED-skærm, som er perfekt til både effektivt arbejde og til at se film.

Ultra-kraftfuld

Enheden er udstyret med en Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1+-processor, som giver mere end nok strøm til produktivt arbejde samt underholdning og spil. Forbindelsen til internettet er altid optimal, takket være 5G og Wi-Fi 6E, og du kan spille med minimal forsinkelse.

Flex Mode

Når den er halvt åben, skifter telefonen til Flex Mode, som muliggør en unik og produktiv brug af telefonen. Stil telefonen på en plan overflade, og juster frit skærmvinklen mellem 75 og 115°. Stream serier, optag videoer, eller før forhandlinger i en videokonference håndfrit .

Mere holdbar end før

Den fornyede indre skærm er nu op til 10% mere holdbar end tidligere. Ydersiden er udstyret med Gorilla Glass Victus+ og Armour Aluminium-materialer, der effektivt beskytter mod ridser og stød. Z Fold4 er også vandafvisende med en IPX8-vurdering.

Utrolige kameraer

Tag billeder i professionel kvalitet med telefonens tredobbelte kamera, som nu består af et 50 MP hovedkamera og et 12 MP ultravidvinkelkamera og et 10 MP telekamera. Du får mere præcise og detaljerede billeder, og med Nightography-funktionen ser selv billeder og videoer taget i mørket fantastiske ud. Telekameraet har 3x optisk zoom og 30x Space Zoom, som du kan bruge til at fotografere fjerne objekter. Frontkameraerne har en opløsning på 10 megapixel og 4 megapixel, så videoopkald og selfies er nemme, uanset om du bruger Z Fold4 lukket eller åben.