Søg efter et produkt

Samsung Galaxy Z Fold3 5G 256GB Green

Beskrivelse

SM-F926BZGDEUB

7,6" 120 Hz Dynamic AMOLED indre display
6,2" 120 Hz Dynamic AMOLED frontskærm
Hovedkameraer: 12+12+12 MP
Frontkamera: 10+4 MP
Super kraftfuld Qualcomm Snapdragon 888-processor
Justerbart hængsel - indstil skærmen mellem 0-180 grader
Slidstærkt aluminium, Gorilla Glass Victus-glas, IPx8-rating
4400 mAh batteri, Hurtigopladning, trådløs hurtigopladning


DKK 14.149,00

Varen er ikke på lager

Samsung Galaxy Z Fold3 er en state-of-the-art smartphone, der forbedrer dit arbejde, spil og underholdning. Overvejede du at rejse dig fra sofaen for at hente en tablet? Bare bliv liggende, da din Galaxy Z Fold3 kan vendes og brug hængslet til at gøre enheden til en fuldblods 7,6-tommer tablet. Forbedr dit arbejde i Split View, hvor du kan åbne flere applikationer på samme tid eller brug Flex Mode-kompatible applikationer, der tilpasser sig den foldede skærm, så du kan bruge din telefon som en computer. Z Fold3 er kompatibel med multi-purpose S Pen, som du f.eks. kan bruge til at skitsere, tage noter eller billeder. Som telefon glider den bekvemt ned i lommen, og når den åbnes, kan du bruge den som en tablet - perfekt!

Telefon og tablet i samme pakke

Indeholder to 120 Hz skærme, så den er lige anvendelig, uanset om du bruger Z Fold3 som telefon eller tablet. Den 6,2 tommer Dynamic Amoled-skærm er velegnet til normal smartphone-brug, og når du har brug for mere skærmplads, kan du åbne telefonen og drage fordel af den større 7,6 tommer Dynamic Amoled-skærm. Den perfekte pakke til arbejde, spil, tegning og videostreaming.

Den har også fremragende kameraer

Er der noget denne enhed ikke kan? Med sine fem kameraer kan du tage flotte billeder uanset optagelsesvinklen. Enhedens bageste kamerasystem består af et 12 MP hovedkamera, et 12 MP vidvinkelkamera og et 12 MP zoomkamera. I tablet-tilstand har du to kameraer indlejret under skærmen, så de ikke efterlader irriterende huller, der generer din seeroplevelse.

Skift gnidningsløst mellem skærmene

Z Fold3's skærme fungerer problemfrit sammen, så hvis du begynder at se video i telefontilstand og skifter til tablet-tilstand, så følger videoen dig.

S Pen

Vil du udnytte din enheds fulde potentiale? S Pen, der sælges separat, til Z Fold3 fungerer som en almindelig pen. Du kan bruge den til at foretage nøjagtig billedredigering, tegne skitser og tage noter.

Kraftfuld

Enheden indeholder Snapdragon 888-chipsættet og op til 12 GB RAM. 5G-kapacitet og Wi-Fi 6-forbindelse sikrer, at forbindelser fungerer overalt. Z Fold3 er også perfekt egnet til spil takket være sine 120 Hz skærme. Med Xbox Game Pass får du en spillekonsol i lommen, der eliminerer kedelige øjeblikke.

Lavet til at holde

Enhedens krop er lavet af holdbart aluminium, og skærmene er beskyttet af Corning Gorilla Glass Victus-glas, som effektivt beskytter mod ridser og stød. Derudover er enheden IPx8-klassificeret, små vandstænk stopper ikke telefonen.

Pakkens indhold

  • Samsung Galaxy Z Fold3
  • USB-kabel
  • Brugsanvisning
  • Værktøj til fjernelse af SIM-kort