Søg efter et produkt

Samsung Galaxy Z Flip4 5G 128GB Graphite

Beskrivelse

SM-F721BZAGEUB

6,7" 120 Hz dynamisk AMOLED hovedskærm
1,9" frontskærm
Bagkameraer: 12+12 MP
10 MP frontkamera til detaljerede selfies
Forbedret batteritid + understøttelse af 25 W hurtigopladning
Ultra-kraftfuld Snapdragon 8 Gen 1+ processor
Øget beskyttelse mod ridser + IPX8-vurderet vandafvisende
Flex Mode giver dig en virkelig unik måde at anvende kompatible apps på


DKK 8.699,00

Varen er ikke på lager

Samsung Galaxy Z Flip4 er visionær inden for foldbare smartphones, og den har fået mange forbedringer i forhold til sin forgænger, som gør den helt unik. Telefonen har en bedre batteritid end tidligere, samt en endnu mere holdbar struktur. Takket være dens foldbare design passer Z Flip4 nemt i en lomme, og når den åbnes, har den en 6,7" skærm i fuld størrelse. Frontskærmen er velegnet til handlinger, der kræver hurtige reaktioner. Den forbedrede Flex Mode muliggør kreativ brug af telefonen.

To skærme

Selvom Z Flip4 er cirka halvt så stor som en almindelig smartphone, når den er foldet, har den en førsteklasses 6,7” Dynamic AMOLED-hovedskærm med en superhurtig opdateringshastighed på 120 Hz. Skærmens opdateringshastighed tilpasser sig indholdet, hvilket forbedrer batteritiden markant. Enhedens frontskærm er 1,9” stor, hvilket er perfekt egnet til at håndtere notifikationer og andet, der kræver en hurtig reaktion.

Flex Mode

I den unikke Flex Mode tilpasser telefonens applikationer sig til den halvt åbnede Z Flip4. Tilstanden muliggør helt nye smarte og fleksible måder at bruge din smartphone på. Perfekt til f.eks. at se serier og til konferenceopkald.

Længere batteritid end før

Det større batteri og de smartere strømbesparende funktioner forbedrer Galaxy Z Flip4's batteritid med op til tre timer sammenlignet med den tidligere model. Telefonens batteri understøtter også hurtig 25W hurtigopladning.

Mere holdbar end før

Den fornyede indre skærm er nu op til 10% mere holdbar end tidligere. Ydersiden er udstyret med Gorilla Glass Victus+ og Armour Aluminium-materialer, der effektivt beskytter mod ridser og stød. Z Flip4 er også vandafvisende i henhold til IPX8-vurderingen.