Søg efter et produkt

Samsung Galaxy Z Flip3 5G 128GB Black

Beskrivelse

SMF711BZKAEUB

6,7" 120 Hz dynamisk AMOLED-hovedskærm
1,9"Super AMOLED 60 Hz frontskærm
Bageste kameraer: 12+12 MP
Frontkamera 10 MP
Super kraftfuld Qualcomm Snapdragon 888-processor
Flex Mode giver en virkelig unik måde at anvende kompatible apps på
Slidstærkt aluminium, Gorilla Glass Victus-glas, IPx8-rating
3300 mAh batteri, Hurtigopladning, trådløs hurtigopladning


DKK 8.149,00

Varen er ikke på lager

Samsung Galaxy Z Flip3 giver fleksibilitet til din hverdag. Når den åbnes, kan du bruge den som en almindelig smartphone - når den er lukket, er den så lille, at du let kan komme den i lommen. Den nydesignede frontskærm er nu større og mere praktisk. Den indre skærm er perfekt til underholdning takket være dens store størrelse, AMOLED-funktioner og 120 Hz opdateringshastighed. Du kan også nøjes med at åbne den indre skærm delvist for at bruge Flex Mode, som f.eks. er egnet til at indstille den perfekte kameravinkel.

Fantastiske skærme

Den mere alsidige frontskærm kommer nu i en størrelse på 1,9 tommer. Du kan nu lettere se underretninger og beskeder. Du kan også bruge den til at få vist billeder og videoer, mens kameraet er tændt. Den foldbare hovedskærm er en 6,7 tommer Dynamic AMOLED-skærm med en opdateringshastighed på 120 Hz. Nyd blændende farver, dyb sort og skarp kontrast, mens du ser film og spiller spil.

Tre anvendelsesmåder

Galaxy Z Flip3 er designet til at være fleksibel, så den passer til dine behov. Brug den helt åbnet, lukket eller halvåbnet. En særlig Flex Mode deler toppen og bunden af hovedskærmen, hvor bunden kan bruges som kontrolpanel. Dette åbner for en hidtil uset måde at anvende din telefon på med kompatible applikationer.

Tag flotte billeder

Du kan tage professionelt flotte billeder med telefonens dobbelte bagkamera. Kamerasystemet har et 12 MP hovedkamera og et 12 MP ultravidvinkelkamera. Du får fantastisk detaljerede billeder samt vidvinkeloptagelser, selv i svagt lys. Selfiekameraet har en opløsning på 10 MP. Når du tager selfies, kan du altid se dig selv, uanset om du optager med et dobbelt kamera eller med selfiekameraet. Takket være telefonens hængselsstruktur kan du også indstille den helt rigtige synsvinkel og glæde andre med fantastiske selfies.

Ekstremt kraftfuld

Enheden indeholder Snapdragon 888-chipsættet og 8 GB RAM. 5G-kapacitet og Wi-Fi6E-forbindelse sikrer hurtige forbindelser overalt. Z Flip3 er også perfekt til spil takket være sit 120 Hz display - kedelige øjeblikke bliver fortid!

Skift gnidningsløst mellem skærmene

Z Flip3's skærme fungerer problemfrit sammen - indholdet på den lille meddelelsesskærm overføres bekvemt til den indre skærm i fuld størrelse.

Lavet til at holde

Enhedens krop er lavet af holdbart aluminium, og skærmene er beskyttet af Corning Gorilla Glass Victus-glas, som effektivt beskytter mod ridser og stød. Derudover er enheden IPx8-klassificeret, små vandstænk stopper ikke telefonen.

Pakkens indhold

  • Samsung Galaxy Z Flip3
  • USB-kabel
  • Brugsanvisning
  • Værktøj til fjernelse af SIM-kort