Søg efter et produkt

Samsung Galaxy Xcover 4s - Nordisk model

Beskrivelse

SM-G398FN/DS

Skærm: 5 tommer HD TFT
Styresystem: Android 9 Pie
Hukommelse: 32 GB intern hukommelse
MicroSD-kort: Understøtter op til 512 GB
RAM: 3 GB RAM
Processor: 1.6 GHz Octa-Core
Dual-Sim
Kamera: 16 megapixels
Frontkamera: 5 megapixels
Størrelse: 145,9 x 73,1 x 9,7 mm
Batteri: 2.800 mAh (udskifteligt)


DKK 2.199,00

Varen er ikke på lager

Samsung Galaxy XCover 4s smartphone er designet til dig der elsker at udforske eller arbejde under svære forhold. Tag billeder med dens 16 MP bagkamera eller 5 MP selfiekamera og nyd Android 9.0 OS, forskønnet af Samsungs One UI. Galaxy XCover 4s vil altid være der for dig.

Robust og hårdfør
Galaxy XCover 4s er bygget til grænseoverskridende og hårdt arbejdende personer. Den tykke, teksturerede skal indkapsler hele telefonen og giver den ultimative beskyttelse. Home, Retur og Menu-knapperne er alle fysiske, så du kan betjene telefonen i din lomme, i regnvejr eller når dine hænder er beskidte. Takket være IP68 certificeringen og MIL-STD-810G militærstandarden kan du være sikker på at den virker under selv de allerhårdeste forhold, de den beskytter mod fysiske partikler og er vandtæt ned til 1,5 meters dybe i op til 30 minutter.

Touchskærm
Galaxy XCover 4s har en 5” IPS LCD touchskærm med HD-opløsning (1280 x 720 pixels) og et klassisk 16:9 billedformat.

Kameraer
På forsiden er der et 5 MP selfie-kamera med f2,2 aperture, klar til at tage selfies fra dine skøre eventyr rundt om i verden. På bagsiden sidder et 16 MP kamera med f1,7 aperture, som er ledsaget af en LED-blitz til forbedring af billeder taget i lav belysning.

Udtageligt batteri
Telefonen har et 2,800 mAh batteri, som leverer masser af batterilevetid og hvis du skulle løbe tør for strøm, kan du genoplade den via USB-C stikket eller udskifte batteriet med et nyt og holde musikken kørende eller dine kunder glade på de lange skiftehold. (Ekstra batterier sælges separat)

Processor og lagring
Bag skærmen banker der en Exynos 7885 octa-core processor (2 kerner clocked ved 1,6 GHz + 6 kerner clocked ved 1,6 GHz) ledsaget af 3 GB RAM – en ideel kombination for at opnå en gnidningsfri præstation i enhver situation. Alle dine data og indhold kan opbevares i den 32 GB interne lagring og kan udvides med et MicroSD hukommelseskort med en kapacitet på op til 512 GB.

Android 9.0 Pie
Galaxy XCover 4s bruger Android 9.0 Pie, den innovative version styresystemet fra Google, forskønnet af Samsung One UI. Den helt nye brugerflade er designet til at hjælpe dig med at fokusere på den opgave du har for hånden og tilbyder et rent og koncist design.

Andre egenskaber:
- Wi-fi a/b/g/n (2,4 GHz) og wi-fi-ac (5 GHz)
- Wi-Fi Direct
- Bluetooth 5.0
- GPS geolokationstjeneste
- NFC til kontaktløs betaling