Søg efter et produkt

Samsung Galaxy S21 FE 5G 128GB Lavender

Beskrivelse

SM-G990BLVDEUB

6,4" FHD + 120 Hz sAMOLED-skærm
Bagkameraer: 12+12+8 MP , OIS
Frontkamera: 32 MP
Ultra kraftfuld Qualcomm Snapdragon 888-processor
4500 mAh batteri, der holder op til en hel dag
Hurtig opladning, trådløs opladning og omvendt trådløs opladning
5G -ready til ultrahurtig forbindelse
128 GB lagerplads + 6 GB RAM


DKK 6.044,00

Leveringstid: Anslået 1-2 hverdages levering

Den mere prisvenlige FE -model af den super populære Samsung Galaxy S21 er her endelig. Galaxy S21 FE bevarer alle de vigtigste funktioner fra S21 -flagskibsmodellen til en markant lavere pris. Tag skarpe billeder med telefonens tredobbelte kamera og lad avanceret kunstig intelligens efterbehandle billedet for et professionelt look. Telefonens højtydende processor og dynamiske 120 Hz skærm giver den nødvendige hastighed til gaming og alle andre ting. S21 FE s topfunktioner inkluderer også et kraftfuldt batteri, IP68 -vurdering, og den er 5G -ready.

AI -assisteret tredobbelt kamera

Tag professionelle billeder med Galaxy S21 FE s tredobbelte kamera, som består af et 12 MP ultravidvinkel-kamera, et 12 MP vidvinkel-kamera og et 8 MP telekamera. En AI assisterer, mens du tager billeder ved at justere indstillingerne optimalt samt efterbehandle billederne for at gøre hvert af dine billeder til et mesterværk. Frontkameraet når en opløsning på 32 megapixel og er perfekt til videoopkald og ultraskarpe selfies.

Fantastisk skærm

Den store 6,4-tommer sAMOLED-skærm er lys, farverig og tilbyder en fantastisk seeroplevelse. Den superhurtige 120 Hz skærm gør rulning flydende, og den er også perfekt til spil.

Uovertruffen kraft

Galaxy S21 FE er udstyret med den ultra-kraftfulde Qualcomm Snapdragon 888-processor. Telefonen er også 5G -kompatibel. Så der er hastighed og kraft nok til onlinespil og videostreaming.

Langvarigt batteri

Telefonen har et kraftfuldt 4500 mAh batteri, der giver op til en dags batterilevetid. Batteriet understøtter hurtig opladning, trådløs opladning og omvendt trådløs opladning.