Søg efter et produkt

Samsung Galaxy S21 5G 128GB White

Beskrivelse

SM-G991BZWDEUB

6,2" FHD+ 120 Hz dynamisk AMOLED-skærm
Bagkamera: 64+12+12 MP, OIS
Frontkamera: 10 MP
30 x zoom, 8K video
5G-klar – klar til superhurtige forbindelser
Exynos 2100 – det hidtil stærkeste Samsung-chipset
4000 mAh batteri, hurtig trådløs/kablet opladning, trådløs PowerShare
Oplader og hovedtelefoner er ikke inkluderet i pakken


DKK 6.589,00

Varen er ikke på lager

Samsung Galaxy S21 er endelig kommet! Tag fantastiske billeder med det tredobbelte bagkamera, og bliv imponeret af Samsungs nye 5nm processor. Luksusmaterialer og blændende design sikrer, at telefonen passer til din stil. Gør dig klar til at nyde den blændende dynamiske 120 HZ AMOLED-skærm. Enheden har et stort og energibesparende batteri, der holder over 24 timer. Naturligvis er Galaxy S21 5G-klart, så du kan nyde de ultrahurtige forbindelser.

Kameraer

S21 har et glimrende tredobbelt kamera, som tager perfekte billeder i alle situationer. Hovedkameraet på 64 MP skaber utroligt detaljerede og skarpe billeder. Tag vidvinkelbilleder, flotte portrætter, og benyt dig af op til 30x zoom, så du kommer tættere på dit motiv. Samsung har også gjort kameraet mere effektivt ved lav belysning, så du kan få flotte billeder, når solen er gået ned.

8K video

Galaxy S21 tager video til et nyt niveau med utrolig præcis 8K videooptagelse. Superflot opløsning, kontrast og farver. Du kan også tage perfekte billeder fra 8K videoen og gemme dem som et billeder, der kan deles, eksempelvis på sociale medier.

Fuld af kraft

Telefoner fra S21-serien har Samsungs stærkeste Exynos 2100-processor nogensinde. Den har masser af kraft, uanset hvad du skal bruge den til. Gaming, arbejde og andre aktiviteter er hurtigere end nogensinde før.

Skærm

Den klare og farverige 120 dynamiske AMOLED er perfekt til at se film, spille og browse på sociale medier. Dyb sort, lyse farver, høj lysstyrke og superhurtig 120 Hz opdateringshastighed – hvad kan man mere bede om?

Holdbart batteri

Et kraftfuldt batteri er ikke nok i dag, og derfor har Samsung brugt AI. Den lærer at identificere dit brug og optimerer strømforbrug, så du kan blive ved med at bruge telefonen i mere end en dag, før du behøver lade den op. Telefoner fra S21-serien har også superhurtig trådløs opladning, hurtigopladning og omvendt trådløs opladning.