Søg efter et produkt

Samsung Galaxy S20 Ultra 5G 128GB - Cosmic Gray

Beskrivelse

SM-G988BZADEUD

6,9" 120 Hz AMOLED-skærm (3200 x 1440)
Kamera: 108 MP + 48 MP + 12 MP + DepthVision
Frontkamera: 40 MP
100 x zoom, Billedstabilisering, 8 K video
Exynos 990 processor giver en ydeevne uden sidestykke, op til 12 GB RAM
Stort 5000 mAh-batteri, hurtig opladning, trådløs opladning
Fingeraftrykssensor, IP68 vandtæt rating
Masser af hukommelse + Micro SD kortlæser op til 1 TB


DKK 10.060,00

Leveringstid: Anslået 1-2 hverdages levering

Samsung Galaxy S20 Ultra er den mest avancerede Samsung smartphone nogensinde. Den indeholder det bedste kamera, ydelse og batteri i nogen Samsung telefon. Telefonen er et skridt foran andre og øger vores forventninger til smartphones højere end nogensinde før. Det perfekte valg for dem, der er interesseret i fotografi eller computerspil eller bare vil have det bedste. Den er også klar til 5G, så du kan få gavn af hurtigere forbindelser.

Kameraer der har revolutioneret alt

Bagkamerasystemet på Galaxy S20 består af et 108 MP telefotokamera, et 48 MP telefotokamera og et 12 MP ultravidvinkelkamera og DepthVision-kamera, der giver dybde til portrætter og skaber en forbløffende sløret baggrund. Du kan tage foto der ser ud som om de var taget med et professionelt spejlreflekskamera. Optisk billedstabilisator hjælper dig til at få perfekt stabile foto og video. Nu kan du også tage billeder på lang afstand med op til 100 x zoom og optage ultraskarp 8K video. Takket være de store blændelinser giver Galaxy S20 forbløffende foto selv ved fotografering i lav belysning. Frontkameraet har en opløsning på 40 MP, så dine selfies ser fantastiske ud.

Uovertruffen ydeevne

Telefonen er udstyret med Samsungs stærkeste processor nogensinde, Exynos 990 processoren og op til 12 GB RAM. Det betyder, at der er masser af hastighed til de mest krævende spil og multitasking. Desuden har telefonen et stort 5000 mAh batteri der kan halvt oplades på kun 30 minutter.

Utrolig 120 Hz skærm

Galaxy S20 har det mest avancerede skærm nogensinde set på en Galaxytelefon. Det enorme 6,9-tomme AMOLED-skærm giver ultrahøj opløsning på 3200 x 1440, der gør den utrolig egnet til at se film og streame indhold. Skærmens 120 Hz opdateringshastighed giver perfekt stabil videoafspilning og lader dig nyde de mest flydende computerspil nogensinde.

 

Nyt årti. Nyt niveau.

Med kameraet i Galaxy S20 kan du indfange hele din verden og opdage detaljer, som du tidligere er gået glip af, både på fotos og i film. Takket være revolutionerende 100 gange zoom behøver du ikke at lade dig begrænse af afstand, med 108 megapixel kan du indfange selv de fineste detaljer, og vores mest lysfølsomme kamera registrerer også det, der ellers er skjult i mørket.* Kombinationen af vores mest kraftfulde processor og et større batteri giver dig både den hastighed, du har brug for, og udholdenhed nok til hele dagen.

*Specifikationerne gælder for Galaxy S20 Ultra. Galaxy S20/S20+ har 64 megapixel og 30x zoom.
HØJ OPLØSNING

Med 108 MP kan du zoome ind og ind og ind ...

Galaxy S20 Ultra hæver sig langt over kategorien 12 MP og giver dig flere millioner pixels mere i hvert billede. Det vil sige, at du for første gang nogensinde kan zoome ind på billedet og se detaljer, som du aldrig har set før.

 

SPACE ZOOM

Med 100x zoom kan du tage billeder, som du ikke troede eksisterede

10x hybrid optisk zoom, sammenfoldelig linse og billedsensor med høj opløsning. Og ikke mindst AI-understøttet zoom med superhøj opløsning. Så du kan tage billeder, som du aldrig ville have troet var mulige.

*Billederne er simulerede og kun til illustrationsformål

Med en næste tre gange så stor sensor kan du tage bedre billeder i mørke.

Video i den højeste opløsning nogensinde på en mobil

Avanceret AI stabiliserer videoen præcis som et actionkamera.

En helt ny måde at få stillbilleder på i mange forskellige formater

Klar til superhurtig 5G

Et batteri, der bare bliver ved med at give

Plads til dine 750.000 bedste billeder 11

Vi har opgraderet vores sikkerhedssystem, så kun du kan få adgang til det, der er dit.