Samsung Galaxy S10+ 128GB Prism Black

Beskrivelse

SM-G975FZKDNEE

Salgskassen indeholder
-Samsung Galaxy S10+
-Oplader med tilhørende ledning
-MicroUSB-adapter
-Nål til udtagning af SIM-kort
-Høretelefoner kalibreret af AKG
-Skærmbeskyttelse
-USB-adapter
-Instruktioner på dansk


DKK 7.299,00

Leveringstid: Anslået 1-2 hverdages levering

Yderligere Information

Forudbestil S10+ og få Galaxy Buds White med i købet (værdi 1.199,-)

Når du forudbestiller S10+, får du et par hvide Galaxy Buds med i købet til en værdi af 1.199 kroner. Du skal selv ind og bestille Galaxy Buds i Samsung Members app’en efter du har modtaget din nye S10+. Du kan forvente at modtage dine Galaxy Buds senest den 30. april. Du får kun Galaxy Buds White med i købet, hvis du har købt Samsung Galaxy S10+ i presale perioden (20/2 – 7/3). Du kan claime Galaxy Buds White i Samsung Members app’en fra den 8/3 til og med den 31/3.

Sådan får du dine trådløse høretelefoner, Galaxy Buds White:

1. Åbn Samsung Members-appen på din nye Samsung Galaxy S10+ og log in med din Samsung Account. Klik på tilbuddet med Galaxy Buds

2. Udfyld dine personlige oplysninger samt IMEI-nummeret på din nye Samsung Galaxy S10+. Du finder IMEI-nummeret under ”Indstillinger” på telefonen eller på emballagen. Vedhæft også en kopi af din kvittering eller ordrebekræftelse, som viser, at du har købt produktet i presale-perioden.

3. Du vil efterfølgende få en ordrebekræftelse på mail og dine nye Galaxy Buds vil blive sendt til den adresse, som du har angivet, senest den 30. april.

Galaxy Buds leveres kun i farven hvid. Hvis mobilen returneres, skal Galaxy Buds også returneres.

Presale-tilbuddet leveres i samarbejde med Samsung, så hvis du har spørgsmål til tilbuddet, kan du kontakte Samsungs kundeservice på 70 14 01 21.

 

Samsung Galaxy S10+

Der er store krav til nutidens smartphones, og det er svært at sammenligne dem med de telefoner, vi brugte for 10 år siden.

Kontrasten er endnu større, hvis man sammenligner fortidens mobiltelefoner med den nye Samsung Galaxy S10+ . Her er nemlig tale om en telefon, der klart må betegnes som værende fremtidens bud på en smartphone.

Nogle gange er det de små justeringer, der gør hele den store forskel. Alle funktioner har gennemgået en opgradering, og der er lagt kærlighed i hver en lille detalje. Samsung Galaxy S10+ er en magtdemonstration af, at funktion, højteknologi og design godt kan forenes i ét og samme produkt.

Samsung Galaxy S10+ er både opgraderet i forhold til design og funktion set i lys af sine forgængere. De har desuden kapacitet til at kunne håndtere enorme mængder data.

Intet er overladt til tilfældighederne ved den nye Samsung Galaxy S10+.

Jubilæet har budt på tre nye telefoner, og Samsung Galaxy S10+ må siges at være luksusmodellen.

 

Overdådig skærm giver biografoplevelse

En Samsung Galaxy S10+ er udstyret med en stor skærm på hele 6.4". Det gør den til den største ud af de tre nye telefoner. Skærmen på Samsung Galaxy S10+ er en buet AMOLED skærm. Ved anvendelse af telefonen får man intet mindre end en biografoplevelse, hvor skærmen automatisk tilpasses den omkringliggende belysning.

På trods af skærmens store størrelse, er det ikke længere nødvendigt at anvende begge hænder, når man navigerer rundt på skærmen. Det skyldes, at Samsung har valgt at ændre i brugeroverfladen.

Aflæsningen af fingeraftryk er integreret i skærmen, og aftrykket aflæses med ultralyd. Det betyder, at man let kan åbne telefonen – selvom telefonen eller fingeren er våd eller beskidt. Denne metode betyder også, at man altid kan føle sig tryg.

 

Samsung Galaxy S10+ design

Samsung Galaxy S10+ har et smukt, enkelt og strømlinet udtryk. Den elegante telefon er så enkel i designet, at den vil falde i de flestes smag. Skærmen på Samsung Galaxy S10+ er udformet i 3D glas og metal. Telefonen kommer i tre flotte farver: Prism white, Prism black og Ceramic black, der alle understøtter det eksklusive design. Samsung Galaxy S10+ vejer 175 gram, hvilket gør den praktisk at have med på farten.

Batteriet i Samsung Galaxy S10+

Samsung Galaxy S10+ har et såkaldt intelligent batteri, der svarer til 24 timers anvendelse. Batteriet kategoriseres som værende intelligent, da Samsung Galaxy S10+ selv kan registrere, hvilket funktioner der er i brug. Det betyder, at der sparres på batteriet, hvis man ikke anvender visse funktioner. Alt i alt må batteriet i Samsung Galaxy S10+ siges at være særdeles innovativt.

 

Opladning

Selve opladningen af Samsung Galaxy S10+ sker trådløst. En smart funktion er, at det nu er muligt at oplade mellem enheder, så man eksempelvis kan oplade en anden telefon via sin egen. Dette kan lade sig gøre, også selvom man selv taler i telefonen imens.

 

Kameraet i Samsung Galaxy S10+

Der kan skrives lange romaner om kameraet på Samsung Galaxy S10+. Kameraet er med andre ord et kapitel for sig. Med kameraet i Samsung Galaxy S10+ er det muligt for alle amatører at kaste sig ud som professionel fotograf. Det skyldes, at kameraet er lettere at anvende end nogensinde, og de smarte features justeres efter lys og omgivelser. Der er tale om et trippelkamera, hvor moderne teknologi er i højsædet.

Kameraet har to blændeindstillinger, som tilpasser sig lysforholdene ligesom det menneskelige øje. Den laveste blændeværdi er f/1.5, og det betyder, at man sagtens kan tage fremragende billeder i svagt lys. Det er muligt at ændre dybdeskarpheden, så det man ønsker at fremhæve, står ekstra skarpt.

Man kan tage billeder i en vidvinkel op til 123 grader. Det er desuden muligt at komme endnu tættere på objektet med et 2x optisk zoom.

Hvis man ønsker at optage videoer, kan man forvente en endnu mere stabil og dynamisk gengivelse.