Samsung Galaxy S10e 128GB Prism Black

Samsung Galaxy S10e 128GB Prism Black
s10e black 1.jpg
s10e black 2.jpg
s10e black 3.jpg
Samsung Galaxy S10e 128GB Prism Black
s10e black 1.jpg
s10e black 2.jpg
s10e black 3.jpg

Beskrivelse


Salgskassen indeholder
-Samsung Galaxy S10E
-Oplader med tilhørende ledning
-MicroUSB-adapter
-Nål til udtagning af SIM-kort
-Høretelefoner kalibreret af AKG
-Skærmbeskyttelse
-USB-adapter
-Instruktioner på dansk


DKK 5.999,00

Leveringstid: Anslået 1-2 hverdages levering

Yderligere Information

Samsung Galaxy S10E

Det er nu 10 år siden, at Samsung lancerede den første Galaxy S. Siden da er der sket rigtig meget. Det har derfor været nødvendigt for Samsung at tænke innovativt for at kunne leve op til brugernes behov og forventninger til nutidens moderne mobiltelefoner.

Telefonerne skal i dag være smukke, hurtige, sikre, slidstærke - og så skal de have kapacitet til at kunne håndtere enorme mængder data. Samsung har valgt at lancere tre nye telefoner i anledning af jubilæet, og den nye Samsung Galaxy S10E formår i den grad at indfri alle parametre.

Her er tale om næste generations smartphone, hvor intet er overladt til tilfældighederne.

 

Skærm giver følelse af at være i biografen

Samsung Galaxy S10E har en flad Super AMOLED skærm på 5.8". Skærmen giver en biografoplevelse, da den tilpasses de omkringliggende lysforhold. Brugergrænsefladen ændret på Samsung Galaxy S10E, så man ikke længere behøver at bruge to hænder. Det gør, at Samsung Galaxy S10e er lettere at bruge. Samsung Galaxy S10e vejer kun 151 gram, hvilket gør den til den mindste af de tre nye telefoner.

 

Electrostatic side fingerprint

Samsung Galaxy S10E er udstyret med Electrostatic fingerprint, som aflæser fingeraftrykket helt simpelt på et splitsekund. Teknologien er også medvirkende til den høje sikkerhed, så man altid kan føle sig tryg.

 

Samsung Galaxy S10E - Materiale og design

Samsung Galaxy S10E er udformet i 3D glas og metal, og den smukke telefon fås i tre flotte farver: Prism White, Prism Black og Prism Green. Samsung Galaxy S10E har et strømlinet og elegant design, og telefonen er tyndere og lettere end sine forgængere.

Et intelligent batteri til 24 timers forbrug

Batteriet holder bedre på strømmen, da Samsung Galaxy S10E selv registrerer, hvilke funktioner der er i brug. Samsung Galaxy S10E sikrer hurtig og trådløs opladning. Derudover er der trådløs batterideling, så man kan oplade mellem enheder. Det betyder, at man kan lade sin vens telefon op – også selvom man selv taler i telefon. Det er dermed muligt at dele sin mobils kraft med andre.

 

Innovativt kamera tilpasses ligesom det menneskelige øje

Den nye Samsung Galaxy S10E er udstyret med et professionelt kamera i særklasse. Dualkameraet med 16 MP og 12 MP tager fantastiske billeder. Kameraet på Samsung Galaxy S10E tilpasses efter lysforholdene ligesom det menneskelige øje, og man kan derfor tage gode billeder selv i svagt lys.

Autofokusfunktionen er udviklet ved hjælp af Dual Pixel-teknik. betyder, at man hurtigere end nogensinde kan fokusere skarpt på det, der er vigtigt. Det betyder blandt andet billedbehandlingen gør det lettere at tage fantastiske billeder med klare og stærke farver.

Videoerne med Samsung Galaxy S10E er mere stabile, og man får en dynamisk farvegengivelse takket være HDR10+ teknologi – noget der hidtil kun var muligt med et avanceret actionkamera.