Samsung Galaxy S10 128GB Prism White

Beskrivelse

SM-G973FZWDNEE

Salgskassen indeholder
-Samsung Galaxy S10
-Oplader med tilhørende ledning
-MicroUSB-adapter
-Nål til udtagning af SIM-kort
-Høretelefoner kalibreret af AKG
-Skærmbeskyttelse
-USB-adapter
-Instruktioner på dansk


DKK 6.499,00

Leveringstid: Anslået 1-2 hverdages levering

Yderligere Information

Samsung Galaxy S10

 

Forudbestil S10 og få Galaxy Buds White med i købet (værdi 1.199,-)

Når du forudbestiller S10, får du et par hvide Galaxy Buds med i købet til en værdi af 1.199 kroner. Du skal selv ind og bestille Galaxy Buds i Samsung Members app’en efter du har modtaget din nye S10. Du kan forvente at modtage dine Galaxy Buds senest den 30. april. Du får kun Galaxy Buds White med i købet, hvis du har købt Samsung Galaxy S10 i presale perioden (20/2 – 7/3). Du kan claime Galaxy Buds White i Samsung Members app’en fra den 8/3 til og med den 31/3.

Sådan får du dine trådløse høretelefoner, Galaxy Buds White:

1. Åbn Samsung Members-appen på din nye Samsung Galaxy S10 og log in med din Samsung Account. Klik på tilbuddet med Galaxy Buds

2. Udfyld dine personlige oplysninger samt IMEI-nummeret på din nye Samsung Galaxy S10. Du finder IMEI-nummeret under ”Indstillinger” på telefonen eller på emballagen. Vedhæft også en kopi af din kvittering eller ordrebekræftelse, som viser, at du har købt produktet i presale-perioden.

3. Du vil efterfølgende få en ordrebekræftelse på mail og dine nye Galaxy Buds vil blive sendt til den adresse, som du har angivet, senest den 30. april.

Galaxy Buds leveres kun i farven hvid. Hvis mobilen returneres, skal Galaxy Buds også returneres.

Presale-tilbuddet leveres i samarbejde med Samsung, så hvis du har spørgsmål til tilbuddet, kan du kontakte Samsungs kundeservice på 70 14 01 21.

 

Samsung Galaxy S10

Der er gået 10 år, siden Samsung lancerede den første Samsung Galaxy S. I løbet af de 10 år er der sket rigtig meget, og fortidens telefoner når ikke de moderne smartphones til sokkeholderne.

Samsung fejrer jubilæet ved lanceringen af den nye innovative Samsung Galaxy S10.

En telefon der i den grad lever op til nutidens store forventninger til en moderne smartphones funktioner og design.

Samsung beviser, at det er muligt at forene eksklusivt design og tårnhøj kvalitet i ét og samme produkt.

De nye Samsung Galaxy S10-telefoner har både gennemgået en gevaldig opgradering i forhold til design og funktion. Derudover har de kapacitet til at kunne håndtere enorme mængder data.

Nogle gange af det de små justeringer, der gør hele forskellen. Samsung har lagt kræfter i hver en lille detalje, og intet er overladt til tilfældighederne.

 

Skærm giver biografoplevelse

Samsung Galaxy S10 har en skærm på 6.1". Skærmen giver en følelse af at være i biografen, fordi at den automatisk tilpasser sig efter det omkringliggende lys. Samsung har valgt at ændre i brugeroverfladen, så det er lettere end nogensinde at bruge telefonen. Det betyder, at det aldrig er nødvendigt at bruge to hænder, når telefonen anvendes.

Fingertrykafløseren på Samsung Galaxy S10 er placeret i skærmen. Fingertrykket aflæses ved hjælp af ultralyd, hvilket gør det sikkert at låse telefonen op - selv med beskidte eller våde fingre. Denne teknologi bidrager også til øget sikkerhed, så man altid kan føle sig tryg.

 

Designet på Samsung Galaxy S10

Den nye Samsung Galaxy S10 er strømlinet og elegant i udtrykket. Det enkle og eksklusive design udgøres af en stor skærm i 3D glas og metal. Telefonerne fås i to flotte farver: Prisme White og Prism Black. Selve telefonen er både tyndere og lettere end sine forgængere, hvilket gør, at den er mere praktisk at have med på farten.

Innovativt batteri

Den nye Samsung Galaxy S10 er udstyret med et intelligent batteri til 24 timers forbrug. Der sparres automatisk på strømmen, da den nye Samsung Galaxy S10 selv registrerer, hvilke funktioner der anvendes.

Opladningen sker trådløst og hurtigt, og det er nu muligt at oplade mellem flere enheder. Det betyder, at man kan oplade sin vens telefon trådløst med eget batteri – også selvom man taler i telefonen imens.

 

Kameraet på Samsung Galaxy S10

Kameraet på den nye Samsung Galaxy S10 er et kapitel for sig. Kameraet gør det nemlig muligt for alle amatører at tage topprofessionelle billeder.

Her er moderne teknologi i højsædet, og man får et professionelt trippelkamera i særklasse! Det nye trippelkamera gør det muligt at tage professionelle billeder, der kun tidligere tages med et systemkamera.

Kameraet i Samsung Galaxy S10 fanger en vidvinkel på op til 123 grader. Derudover er det muligt at zoome som aldrig før med 2x optisk zoom.

En af grundene til at man bør være begejstret er, at kameraet automatisk tilpasser sig efter lysforholdene i omgivelserne. Det gør nemlig, at kameraet justeres på lige fod med det menneskelige øje. Med denne teknologi kan man tage skarpe billeder selv i svagt lys.

Kameraet i Samsung Galaxy S10 har en automatisk fokusfunktion, som kommer i spil i løbet af et splitsekund. Dermed er kameraet lettere og hurtigere at anvende end tidligere.

Skal man optage videoer på det nye kamera får man en stabil og dynamisk gengivelse, hvilket gør telefonen ideel til også at tage professionelle videoer.

Alt i alt er der derfor tale om et kamera, der er professionelle fotografer værdige.