Søg efter et produkt

Samsung Galaxy A53 5G 128GB Awesome Black

Beskrivelse

SM-A536BZKNEUB

6,5" FHD+ 120 Hz sAMOLED-skærm
Bagkameraer: 64+12+5+5 MP, OIS
Frontkamera: 32 MP
Enormt 5000 mAh batteri holder i op til to dage
IP67-klassificeret støv- og vandafvisende

Strømforsyning Adapter USB-C sælges separat

DKK 3.499,00

Leveringstid: Anslået 1-2 hverdages levering

Som kendt fra A-serien tilbyder Samsung Galaxy A53 5G stor værdi for pengene og inkluderer de funktioner, som de fleste ønsker. Telefonen har en superAMOLED-skærm i topklasse, 5G-egenskaber for ultrahurtig internetbrowsing og et system med fire kameraer, der tager fantastiske billeder. A53 5G synkroniserer perfekt med andre Samsung-produkter, så du ikke behøver at bekymre dig om enhedens interoperabilitet.

Skærm i topklasse

Den store 6,5" FHD+ sAMOLED-skærm tilbyder uovertruffen farve, lys og kontrastgengivelse. Der er kun et lille hul på skærmen til frontkameraet, så du kan nyde et næsten uhindret billede. Derudover sikrer en ultrahurtig opdateringshastighed på 120 Hz hurtig scrolling.

Kameraer, der tager fantastiske billeder

Det firdobbelte kamera på bagsiden af telefonen består af et 64 MP hovedkamera med optisk billedstabilisering, et 12 MP vidvinkelkamera, et 5 MP makrokamera og et 5 MP dybdekamera. Frontkameraet har en opløsning på 32 MP. Du kan tage fantastiske billeder og videoer i alle slags situationer.

Langvarigt batteri

A53 har et massivt 5000 mAh batteri, der i bedste fald holder i op til to dage. Batteriet understøtter også hurtig 25W hurtigopladning (25 W hurtigoplader sælges separat).

5G ready

Højhastigheds 5G-netværket muliggør onlinespil, streaming af film og videoer fra nettet og ultrahurtig filoverførsel uden behov for at vente. Med 5G får du mere fra hånden.