Søg efter et produkt

Samsung Galaxy A52S 5G 128GB - Awesome Black

Beskrivelse

SM-A528BZKDEUB

6,5" FHD+ 120 Hz sAMOLED-skærm
Bagkamera: 64+12+5+5 MP, OIS
Frontkamera: 32 MP
4500 mAh batteri,
IP67 vand- og støvtæthedsklassificering
Octa-core processor + 6 Gb RAM
128 GB lagerplads
Lagerpladsen kan udvides med et valgfrit microSD-kort


DKK 3.399,00

Leveringstid: Anslået 1-2 hverdages levering

Den stilfulde og holdbare Samsung Galaxy A52s 5G gør din hverdag lidt smartere og sjovere. Telefonens fantastiske Infinity-O sAMOLED-skærm leverer detaljer og farver på et fremragende niveau. Fem kameraer og optisk billedstabilisering giver dig mulighed for at optage, som du vil. Nyd spil endnu mere med Artificiel Intelligence-baseret Game Booster. Der er heller ikke behov for at vente længe på, at telefonen oplades takket være kompatibilitet med hurtigopladning.

Brug den uden at bekymre dig om at løbe tør for batteri

Galaxy A52s 5G inkluderer et 4500 mAh batteri, der holder i lang tid. Telefonen understøtter også 25 W hurtigopladning, hvilket giver dig mulighed for at oplade din telefon til 50% på bare 30 minutter.

Mere holdbar

En væsentlig forbedring i forhold til den tidligere model er Galaxy A52s 5Gs IP67-vand- og støvtæthedsklasse, som betyder, at telefonen endda kan modstå at blive kortvarigt nedsunket i vand.

Tag billeder i topkvalitet

Telefonen indeholder et 32 MP selfie-kamera samt et quad-kamera på bagsiden. Optisk billedestabilisering og autofokus forbedrer kvaliteten af dine billeder og videoer, og takket være 64 MP hovedkameraet vil der være masser af detaljer på dine billeder. De bageste kameraer inkluderer også et makrokamera, et ultra-vidvinkelkamera og et dybdekamera, så dine fotograferinger bliver vellykkede i alle situationer.

Fantastisk skærm

En 6,5-tommers sAMOLED-skærm strækker sig fra kant til kant og har fantastiske farver og dybe sorte toner. 120 Hz opdateringshastighed gør det til en behagelig oplevelse at rulle og bruge telefonen.

Pakkens indhold

  • Opladningsadapter og ledning
  • SIM-kort-fjerner
  • Hurtigstart-guide