Søg efter et produkt

Samsung Galaxy A33 5G 128 GB Awesome white

Beskrivelse

SM-A336BZWGEUB

6,4" FHD+ 90 Hz sAMOLED-skærm
Bagkameraer: 48+8+5+2 MP, OIS
Frontkamera: 13 MP
Enormt 5000 mAh batteri, der holder i lang tid
IP67-klassificeret støv- og vandafvisende

USB-C adapter sælges separat

DKK 2.799,00

Varen er ikke på lager

Yderligere Information

Som kendt fra A-serien tilbyder Samsung Galaxy A33 5G stor værdi for pengene og inkluderer de funktioner, som de fleste ønsker. Telefonen har en superAMOLED-skærm i topklasse, 5G-egenskaber for ultrahurtig internetbrowsing og et system med fire -kameraer, der tager fantastiske billeder. A33 5G synkroniserer perfekt med andre Samsung-produkter, så du ikke behøver at bekymre dig om enhedens interoperabilitet.

Skærm i topklasse

Den store 6,4" FHD+ sAMOLED-skærm tilbyder uovertruffen farve, lys og kontrastgengivelse. Der er kun et lille hul på skærmen til frontkameraet, så du kan nyde et næsten uhindret billede. Derudover sikrer den hurtige opdateringshastighed på 90 Hz hurtig scrolling.

Kameraer, der tager fantastiske billeder

Det firdobbelte kamera på bagsiden af telefonen består af et 48 MP hovedkamera med optisk billedstabilisering, et 8 MP vidvinkelkamera, et 5 MP makrokamera og et 2 MP dybdekamera. Frontkameraet har en opløsning på 13 MP. Du kan tage fantastiske billeder og videoer i alle slags situationer.

Langvarigt batteri

A33 har et massivt 5000 mAh batteri, der i bedste fald holder i op til to dage.

5G ready

Højhastigheds 5G-netværket muliggør onlinespil, streaming af film og videoer fra nettet og ultrahurtig filoverførsel uden behov for at vente. Med 5G får du mere fra hånden.