Søg efter et produkt

Samsung Galaxy A32 5G 64GB - Awesome Black

Beskrivelse

SM-A326BZKUEUB

6,5" HD+ Infinity-V-skærm
Bagkamera: 48+5+2+2 MP
Frontkamera: 13 MP
5G-klar
Stort 5000 mAh-batteri
Understøtter hurtig opladning (op til 15 W)
Fingeraftrykssensor giver øget sikkerhed
Bluetooth 5.0 for pålidelige forbindelser


DKK 2.499,00

Varen er ikke på lager

Samsung Galaxy A32 5G har en kraftfuld processor med otte kerner og mulighed for hurtige 5G-abonnementer. Ikke mere ventetid – play, stream, hav det sjovt. Galaxy A32 5G lader dig nyde tophastigheder. Det kraftfulde og store batteri giver lang brugstid, før det skal oplades. Slip din kreativitet løs, og benyt dig af de alsidige muligheder med de fire bagkameraer. Smukt design med afrundede kanter gør det komfortabelt at holde telefonen, og kameraernes stilfulde layout skaber et unikt look, der skiller sig ud. Galaxy A32 5G fås i fire flotte farver – violet, blå, hvid og sort.

Udnyt hurtigt 5G!

Nu er ventetid fortid, når du vælger et telefonabonnement med 5G-forbindelse. Spil og stream med minimal forsinkelse med den bedst mulige billedekvalitet, og download apps til din enhed med det samme.

Fremragende batteri

Galaxy A32 5G er klar til topbrugere, takket være det store batteri på 5000 mAh, som byder på lang brugstid. Når batteriet endelig er løbet tør, kan du bruge den hurtige opladning på 15 W og bruge telefonen igen næsten med det samme.

Firedobbelt kamera

Tag billeder af det, du vil, som du vil. Det firdobbelte kamera består af et hovedkamera på 48 MP, et 8 MP ultra-vidvinkelkamera, et 5 MP makrokamera og et 2 MP dybdekamera. Det betyder, at du kan tage netop den slags billeder, du ønsker, under alle forhold.