Søg efter et produkt

Samsung Galaxy A02s 32GB - Black

Beskrivelse

SM-A025GZKEEUB

6,5" Infinity-V-display
Bageste kamera: 13+2+2 MP
Forreste kamera: 5 MP
Kæmpe 5000 mAh batteri
Understøtter hurtigopladning (op til 15 W)
Ansigtsgenkendelse til hurtigt at låse skærmen op
32 GB lagerplads + microSD-kortlæser
Dolby Atmos giver en utrolig lydoplevelse


DKK 1.499,00

Leveringstid: Anslået 1-2 hverdages levering

Samsung Galaxy A02s er et godt valg, når du vil have en telefon, der er fremragende til underholdning, inkluderer et batteri, der holder i lang tid samt gode kameraer. Med A02s kan du nyde godt af den medrivende Infinity-V-skærm samt et stort batteri, der giver dig mulighed for at bruge telefonen gennem hele dagen. Til fotografering og produktion af indhold har enheden et fantastisk tredobbelt kamera, som du kan tage højkvalitetsbilleder med.

Batteri i højeste kvalitet

Telefonen indeholder et enormt 5000 mAh batteri, der holder i utrolig lang tid. Når batteriet er afladet, kan du oplade det hurtigt, takket være understøttelsen af hurtigopladningsteknologi (op til 15 W).

Kameraer

Det tredobbelte kamerasystem på bagsiden muliggør alsidighed, når du tager fotos. Hovedkameraet med 13 MP giver skarpe detaljer i billederne, makrokameraet giver dig mulighed for at tage nærbilleder, og dybdekameraet giver dig en fantastisk baggrundssløret bokeh-effekt på dine portrætter.

Skærm

V-Infinity-displayet dækker hele forsiden af telefonen og har høj skarphed. Den er fantastisk både til at se film og til at spille spil.