Samsung Galaxy A50 128GB, Hvid

Samsung Galaxy A50 128GB, Hvid
a50 hvid2.jpg
a50 hvid 3.jpg
a50 hvid4.jpg
Samsung Galaxy A50 128GB, Hvid
a50 hvid2.jpg
a50 hvid 3.jpg
a50 hvid4.jpg

Beskrivelse


Skærm: 6,4" sAMOLED (1 080 x 2 340)
Hovedkamera: 25 MP + 8 MP + 5 MP
Frontkamera: 25 MP
Processor: Exynos 9610
Lager: 128 GB
Batteri: 4 000 mAh
On-screen fingeraftryksscanner
4 GB RAM


DKK 2.873,00

Leveringstid: Anslået 1-2 hverdages levering

En skærm,
som rummer alt det du vil se

Galaxy A50 har en stor skærm, der gør det muligt at se alt det, du vil – men selve mobilen er ikke større. Fordi skærmen går fra kant til kant og dækker næsten hele telefonens forside, får du mere at kigge på. Og takket være den høje opløsning og de stærke farver bliver din oplevelse endnu bedre.

*Billederne er simulerede og kun til illustrationsformål. ** Infinity Display: En skærm, som dækker næsten hele forsiden fra kant til kant. *** Skærmen måles diagonalt som et fuldt rektangel uden hensyn til afrundede hjørner. Den faktiske skærmflade er lidt mindre, hvis der tages hensyn til de afrundede hjørner og kamerahullet.

 

Et design,
som kombinerer stil og funktion

Galaxy A50 er karakteriseret ved sit stilrene design. Vælg mellem elegant sort, klassisk hvid, flot koralfarvet eller glitrende blå. Materialet er valgt og detaljerne placeret, for at telefonen skal ligge perfekt i din hånd og på en naturlig måde blive en del af alt det du gør.

Et stærkere batteri
giver dig mere frihed

Tanken er, at du ikke skal lade dig begrænse - derfor har du brug for en telefon, der kan følge med dine behov. Det kraftfulde batteri gør det muligt for dig at streame, surfe, spille og dele, når du har tid og hvor du har lyst. Desuden oplades det hurtigt til maks. med Galaxy A50s hurtigoplader

*Typisk værdi, som er testet under tredjeparts laboratorieforhold. Den typiske værdi er den anslåede gennemsnitlige værdi under hensyn til afvigelsen i de batterier, som er testet i henhold til IEC 61960-standarden. Den anslåede (minimums-)kapacitet er 3.900 mAh. Den faktiske batteritid kan variere afhængigt af netværksmiljø, brugsmønster og andre faktorer.

Et kamera,
der fanger hvert et øjeblik

Uanset sted og tid på døgnet – Galaxy A50 er udstyret med et
triplekamera, som udnytter lyset optimalt, fanger kontrasterne og har en vidvinkel, der får endnu mere med på billedet

Tre kameraer til det,
perfekte billede

Gør alt det, du elsker at gøre, og forevig alt det, du vil mindes. Vidvinkel, dybdejustering og tilpasning efter lys og omgivelser – Galaxy A50 har tre kameraer, som giver dig forudsætningerne for at tage det perfekte billede, uanset hvor du er.

Lås op med dit fingeraftryk

Sikkerhed, som gør det nemmere for dig – og kun dig – at komme frem til alt på din mobil. Fingeraftrykslæseren er placeret i skærmen, så du kan holde og åbne telefonen med én hånd