Søg efter et produkt

OnePlus Nord 2T 5G 8/128 GB - Gray Shadow

Beskrivelse

ONEN2T128GY

6,43" 90 Hz AMOLED-skærm
Bagkameraer: 50+8+2 MP, OIS
Frontkamera: 32 MP
SUPERVOOC 80 W hurtigopladning
4500 mAh-batteri
Kraftfuld Mediatek Dimensity 1300-processor
Fingeraftrykssensor og ansigtsgenkendelse
Bluetooth 5.2, WiFi 6, NFC


DKK 3.299,00

Varen er ikke på lager

OnePlus Nord 2T 5G bringer de funktioner, der er kendt fra flagskibsmodellerne, såsom hurtig opladning, et kraftfuldt chipsæt og de ypperste kameraer til alle. Den elegant designede Nord 2T 5G understøtter hurtig opladning, og dens 50 MP AI tredobbelte kamera lader dig tage detaljerede billeder og videoer selv i svagt lys. Telefonen har en topmoderne AMOLED-skærm med understøttelse af HDR10+, samt et højhastigheds-MediaTek-chipsæt, der åbner apps hurtigt igen og igen.

Ultrahurtig opladning

Takket være 80 W SUPERVOOC hurtigopladning modtager enhedens 4500 mAh batteri nok strøm til hele dagen med kun 15 minutters opladning.

Fremragende kameraer

Det tredobbelte kamera på bagsiden af telefonen består af et 50 MP hovedkamera, et 8 MP vidvinkelkamera og et 2 MP monokamera. Hovedkameraet bruger sin optiske billedstabilisator til at producere detaljerede billeder. Med et vidvinkelkamera kan du få plads til mere i billedet, og med sort-hvide billeder taget med et monokamera kan du øge dine billeders gennemslagskraft. Med et 32 MP frontkamera får du detaljerede og fantastiske selfies.

Fortryllende skærm

Nord 2T 5G har en 6,43” AMOLED-skærm med 90 Hz opdateringshastighed og understøttelse af HDR10+. 90 Hz opdateringshastigheden sikrer, at skærmen fungerer problemfrit og er behagelig at bruge. Med understøttelse af HDR10+ kan du nyde fantastiske farver og skarp kontrast, der gør det mere behageligt at se film og videoer.

Ydeevne

Telefonen har et højhastigheds-MediaTek Dimensity 1300-chipsæt. Derudover har enheden masser af RAM-hukommelse, som giver dig mulighed for hurtigt at skifte fra en app til en anden uden unødvendige forsinkelser.