Søg efter et produkt

OnePlus 9 5G 128GB/8GB - Astral Black

Beskrivelse

5011101552

OnePlus 9 løfter din mobilfotografering til nye højder takket være samarbejdet med den ikoniske kameraproducent Hasselblad. Telefonen giver utrolige muligheder for både foto- og videooptagelse. Spil, arbejd, overfør filer - OnePlus 9 er i stand til stort set alt med sin højtydende processor. Den forbløffende lækre 120 Hz Fluid AMOLED-skærm er iøjnefaldende, og det kraftfulde batteri giver strøm hele dagen. OnePlus 9 går virkelig ikke på kompromis nogen steder


DKK 5.544,00

Varen er ikke på lager

Strål med deres kameraer
I samarbejde med det legendariske kameraselskab Hasselblad er de finjusterede OnePlus 9-kameraer i stand til fantastiske billeder. Telefonens bageste kamerasystem består af et 48 MP hovedkamera, et 50 MP ultra-vidvinkel kamera og et 2 MP monokromt kamera. Tag billeder med superskarpe detaljer, og lad dig forbløffe af vidvinkelbilleder skabt med et 50 MP ultravidvinkel kamera og Freeform Lens-teknologi.

Fremragende skærm
Gør dig klar til at blive imponeret af en 120 Hz Fluid AMOLED-skærm. Skærmens fremragende opløsning, levende farver og dybe sorte giver dig mulighed for at fordybe dig helt i gaming eller se dine yndlingsfilm.

Chokerende hurtig
Telefonen er udstyret med en højtydende Qualcomm Snapdragon 888-processor. En lynhurtig processor + masser af RAM og 5G-kapacitet betyder ekstrem hastighed, uanset hvad du vil lave med din telefon.

"Både OnePlus 9 og OnePlus 9 Pro leverer ydelse fra øverste Android hylde. OnePlus er nu med helt i toppen når det gælder kamera


6,55" 120 Hz Fluid AMOLED-skærm
Bagkamera: 48+50+2 MP, OIS, 8K video
Frontkamera: 16 MP
4 500 mAh-batteri
Warp Charge 65T
5G-klar
8 GB RAM