Søg efter et produkt

OnePlus 8T 5G 8/128GB - Lunar Silver

Beskrivelse

5011101268

6.55" FHD+ (2400x1080)
Fluid AMOLED with HDR10+ & Fingerprint In-Display,
5G
Dual SIM
4500mAh batteri


DKK 4.655,00

Varen er ikke på lager

OnePlus 8T er mobiltelefonen til dig der ønsker en kompromisløs bruger oplevelse, kombineret med rå styrke. OnePlus er udstyret med en lynhurtig processor og med en skærm der formår at levere 120Hz opdateringshastighed. Benyt samtidig det fantastiske kamera til at fange alle de vigtige og mindeværdige oplevelser i dit liv.

 

En hel dags strøm, på blot 15 minutter

 Med OnePlus’ nye opladningsteknologi, kan du på blot 15 minutter oplade dit batteriet til en hel dag. OnePlus 8T har ud over lyn hurtig opladning, et batteri på 4500mAh. Du kan derfor nyde godt af alle de fede egenskaber, som OnePlus 8T tilbyder dig, i meget længere tid.

 

Et display i verdensklasse

 OnePlus 8T er udstyret med en skærm som yder helt op til 120 opdateringen i sekundet, i form af en 120Hz opdateringshastighed. Til gameren er dette alt afgørende, da det kan være opdateringshastigheden der er med til at sikre, at sejren kommer i hus.

 

Med en skærmstørrelse på 6,55’’ sørger OnePlus 8T for, at du får det hele med. Størrelsen bidrager til din produktivitet og gør alle opgaver overskuelige, om det så er i spil eller andre opgaver.

 

OnePlus 8T’s skærm har et utroligt lavt JNCD-niveau, på under 0,55. JNCD-niveauet, er det der måler skærmens farve præcision, jo lavere jo bedre. OnePlus 8T har derfor en meget farve præcis skærm.

 

En processor der kan det hele

 Med OnePlus 8T får du en processor som egner sig til at blive presset til det yderste, da der er plads til det. Du får en processor som går helt op til 2.8Ghz, som ikke blot bidrager til en perfekt spil-oplevelse, men også til at komme hurtigt igennem selv de mest krævende opgaver.

 

Processoren spiller især flot sammen med 5G, som er med til at lukke helt op for OnePlus8T’s potentiale.

 

Du har også mulighed for at sætte din OnePlus 8T i spiltilstand. Spiltilstand betyder at alle notifikationer er blokeret, så du ikke bliver forstyrret i vigtige øjeblikke. Spiltilstanden gør det også muligt, at optimere ydeevnen og reducere ventetiden i dine spil.

 

Tag billeder og optag video som en professionel

 OnePlus 8T er udstyret med et 48MP kamera, der er med til at give dig mulighed for at forevige alle dine oplevelser i højeste kvalitet. Kameraet har fire uafhængige kameraer, som alle bidrager til den overordnede alsidighed af kameraet og gør dig klar til at udfolde dig kreativt.

 

Med OnePlus’ kamera får du også muligheden for at benytte dig af Ultra Vidvinkel. Ultra Vidvinkel hjælper med til, at du kan tage de bedste gruppe billeder og få alle med, du får nemlig en 123 graders ekspansiv vinkel.

 

Kameraet har også en Nightscape-tilstand, som betyder at du nu kan tage billeder i det mørke, uden at være bekymret over at kunne se, hvad der sker på dine billeder. Med Nightscape kan du være sikker på,, at der bliver trukket mest muligt lys ind i dine billeder, hvilket giver utroligt smukke og fantastiske billedere om natten.